עבור לתוכן

האם הספק שלי חלש מידי למחשב וזו התוצאה?

Featured Replies

פורסם

היי פורום hwzone

יש לי חששות בזמן האחרון בנוגע לספק שלי

הוא 340w מהסוג הכי גנרי שיש ( elita או משהו כזה),יש לי במחשב; מעבד 2ghz כרטיס קול אוג'י 2 2 סידירומים הרבה מאווררים משהו כמו 6 בערך (מלבד של הספק והמעבד) ורדאון 9600 פרו

המחשב פועל בסדר כל הזמן אבל יש תופעה מוזרה עם אחד המאווררים שלי,אחד מהם הוא עם 4 לדים וכשאני שם דיסק באחד הסידיריומים הוא מתחיל להבהב בצורה מורגשת כאילו חסר לו זרם...

אני מקווה שזה לא מוריד לי את הביצועים וכדומה אז מישהו יכול לחשוב על סיבה אחרת שהוא מהבהב ככה? כדאי לי להחליף את הספק החלש?

פורסם

יכול להיות מאוד שזה זה.

לי היה בעיה שונה כמעט כל המשחקים הכבדים שניסיתי להריץ נתקעו והיה לי הודעות שגיעה של הכרטיס מסך, אז החלפתי ספק ומאז אין אפילו הודעה אחת כזאת

פורסם

תמיד טוב להחליף ספק ישן

לחדש ונורמלי

פורסם

זה לא יוריד לך את הביצועים אבל זה בהחלט ספק חלש מידי בשביל כל החומרה שאתה מפעיל. זה ספק ג'נרי אז לך תדע אם אתה מקבל 300 וואט אפילו זה לא בטוח. אני חושב שעדיף לך לקנות ספק מחברה אמינה ולא ג'נרי כי יש לך ציוד יקר וחבל שחלק מהחומרה יינזק כתוצאה מהספק החלש הזה.

פורסם
  • מחבר

שחכתי לומר לכם שאת הספק הקודם שהיה לי 300w נשרף לי ובגלל זה החלפתי ל 340w הזה

למזלי שום דבר לא נשרף יחד איתו

פורסם

זה בטוח הספק , יש לך המון מאווררים(ועוד אחד עם 4 לדים) יש לך רדאון 9600 פרו והארד-דיסק(או אפילו שניים)

לכזה ספק יהיה קשה לסחוב את כל המערכת הזאת.

פורסם

ענית לעצמך

פורסם
  • מחבר

10q

אני אנסה להשיג ספק חדש ונורמלי בפעם הראשונה בחיים שלי.

פורסם

כדאי לך לקחת .Thermaltake - Purepower 420W - Active PFC - ATX PSU

ספק איכותי ואמין עולה 348 בזיגזג ובטוח יסחוב את המפרט שלך

• 5 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

יש מצב למחירים בטווח של 200 שקל פחות או יותר? אני לא רוצה להוציא סכום נכבד על משהו שאני עלול לא להרגיש בקיומו.

פורסם

HEC AR-T 300W

עולה 180 שקל ויחזיק לך את המערכת הזאת מצויין אין לך מה לדאוג מהעובדה שהוא מספק "רק" 300 וואט

הספקים הג'נריים שכתוב עליהם 420 בקושי מספקים 300...

פורסם
  • מחבר

אתה רציני? על שלי רשום 340 אז הבדל ברור שיהיה

ותראו אילו מתחים מדויקיים הוא מוציא לי:

12v=11.67v

5v=4.8v

*נבדק בעזרת וולטמטר במצב סרק,תחשבו מה קורה בהעמסה :o

פורסם

אני לא מבין מה יש לכם לי יש ספק ג'נרי 500 WATT "חרא" שעובד מצוין עם 5 מאוררים(אחד עם לדים) קטודה שתי CD(סוף סוף העברתי את הDVD מופנה לHOLY JC) והמחשב עובד מצוין

פורסם

חכה שנה שיעלה באש וישרוף לך את המחשב.

יכול להיות גם שזה לא יקרה, אי אפשר לדעת איתם. הבל הסבירות שזה יקרה לג'נרי הרבה יותר גבוהה מאשר לספק נורמלי.

ותהיה בטוח שהספק 500W שלך לא מוציא 300 בשום מצב.

פורסם

בקיצור המערכת שלך לא עמוסה תקשיב לי לך על הספק ב180 שקל הוא יספק אותך לגמרי

אם אתה רוצה תמיכה עתידית למקרה שתשדרג למערכת כבדה יותר אתה יכול ללכת על ה420W עם מיצב מתח של TT בסביבות ה350 שקל..

והגישה של "אני לא רוצה לשלם 200 שקל על משהו שאני לא ירגיש" דיי אידיוטית, מצטער אבל.. אני חושב שבטיחות המחשב חשובה יותר מדברים ש"תראה" כמו עוד אחסון או זיכרון וכו... מה כל החלקים האלה שווים אם הספק שלך לא אמין ויכול לגרום לבעיות שישרפו את כל החלקים האלה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים