עבור לתוכן

בעיה בשידרוג ביוס!!

Featured Replies

פורסם

אני מעוניין לשדרג את הביוס של הלוח אם שלי בצורה אוטומטית ואני לא יודע בדיוק איך לעשות זאת

מישהו יכול לעזור לי! להוריד קובץ לשידרוג או להדריך אותי! (כבר ראיתי את המדריך לשידרוג ביוס לא עזר).

תודה מראש!!!

פורסם

קודם כל הכותרת שלך ממש לא עניינית, אין לך בעיה עם שידרוג ביוס אתה פשוט לא יודע איך לבצע את השידרוג.

חוץ מזה שבלי לדעת איזה לוח בדיוק יש לך אי אפשר לעזור לך בגרוש.

ולסיכום אני מקווה שיש לך סיבה טובה לעדכן את הביוס, ולא שסתם משעמם לך

פורסם

1. אין כזה דבר שדרוג ביוס אוטומאטי. זה די ידני...

2. כדי לשדרג ביוס אתה צריך לדעת מה אתה עושה - כל כשלון בשדרוג עלול לדפוק לך סופית את לוח האם (לוח אם בלי ביוס לא שווה הרבה).

3. ההוראות ארוכות מכדי לכתוב אותן כאן והן משתנות מלוח ללוח. כעקרון אתה צריך לדעת בדיוק איזה דגם ושל איזה יצרן לוח האם שלך (גם לדעת REVISION לא יזיק) ואז להכנס לאתר של היצרן וללכת לאיזור ה DOWNLOADS או ה DRIVERS. שם בדרך כלל תמצא רשימה של עדכוני ביוס. תוריד לך את העדכני ביותר. בנוסף, בדרך כלל תמצא שם מדריך באנגלית לאיך להצקין (בדרך כלל צריך לפתוח את תכולת הקובץ שהורדת לתוך דיסקט ואז לעשות ממנו BOOT.. את השאר תקרא).

4. אם אתה מתעצל לחפש/לקרוא או שאתה לא בטוח שאתה רוצה/יכול אז פשוט אל תכנס לזה. אין סיבה ממשית לעדכן את הביוס אלא אם כן הוא גורם לך לבעיות שהביוס החדש אמור לתקן (למשל תמיכה בחומרה מסויימת).

זהו פחות או יותר. זה לא שאני רוצה להפחיד אותך, רק שתהיה מודע.

פורסם

עם הלוח שלי (7VAX של Gigabyte) מגיעה תוכנה שעובדת ב windows, וניתן בעזרתה להוריד ולהתקין עדכון BIOS דרך האינטרנט - ולא צריך לדעת כלום (אני חושב שלזה הכוונה ב"עדכון אוטומטי").

אני מאמין שעוד חברות מספקות תוכנות דומות - יש לבדוק בדיסק שהגיע עם לוח האם האם קיימת תוכנה דומה.

פורסם

תגיד? בישביל מה כתבו את המדריך באתר?

אמרת שקראת אותו... למה אתה חושב שיש מעבר למה שרשום בו?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים