עבור לתוכן

המחשב מתחיל להיות איטי בתקופה האחרונה

Featured Replies

פורסם

בעקרון הוא מהיר אבל לעיתים חלה איטיות בעבודה השותפת, ואני לא מדבר על משחקים.

למשל כשאני פותח כמה כרטיסיות בדפדפן אז חלה איטיות לעיתים..

אני חושב שהמעבד כבר מתיישן והגיע הזמן להחליפו?

i3 2100

8GB RAM

Samsung 840 EVO 120GB SSD - הבנתי שמדובר בדגם בעייתי, אולי זאת הבעיה?

פורסם

לשימוש משרדי המעבד/ הזיכרון באמת מספיקים ולא חושב שיש סיבה להחליף. 

ה840 evo באמת היה דגם בעייתי. תנסה להריץ בדיקת מהירות ועדכון firmware בsamsung magician. 

פורסם
ציטוט של Tomer70

לשימוש משרדי המעבד/ הזיכרון באמת מספיקים ולא חושב שיש סיבה להחליף. 

ה840 evo באמת היה דגם בעייתי. תנסה להריץ בדיקת מהירות ועדכון firmware בsamsung magician. 

בנוסף תריץ גם סריקה עם malwarebytes.

פורסם
  • מחבר

הרצתי עם Malwarebytes ואין שום וירוס.

הקשוחה של ה-SSD מעודכנת עוד ממזמן.

אני מתאר לעצמי שלשימוש משרדי זה מספיק אבל הוא גם נראה לי מאוד ישן, מה גם שאני אשמח אם משחקים ירוצו טוב יותר... אך זה לא קריטי.

פורסם

תראה הפיתרון הכי בטוח זה לפרמט ולהתקין וינדוס מחדש. אם הבעיה תמשיך אז נוכל להיות בטוחים שמדובר בבעיית חומרה ולא תוכנה.

רוב הפעמים בעיות איטיות נובעות מתקלות תוכנה כאלה ואחרות, לכן סיכוי גבוה שזה ייפתר לאחר פרמוט.

כמובן שיש עוד אלטרנטיבות אחרות אבל פרמוט ככל הנראה יפתור את הבעיה הכי מהר לפי דעתי.

פורסם

גם לי יש את אותו כונן (840 evo). תנסה להריץ דרך ה-samsung magician את ה-performance optimization advanced. זה אמור לרענן את המידע על הכונן ואז הוא אמור להיות יותר מהיר. אני מפעיל את זה באופן קבוע אחת לחודש. תראה כאן:

‏‏לכידה.JPG

נערך על-ידי ariel007

פורסם
ציטוט של Rockstatement10

120GB SSD

הי

מנסיוני SSD מראים האטה משמעותית כאשר הנפח בהם יורד מתחת לאזור ה-15 אחוז נפח פנוי

נסה ראות את תפוסת הכונן 

בהצלחה

פורסם

זה ספציפית דגם של כונן שיש בו בעיה ידועה, מידע ששמרו אותו מזמן הופך עם הזמן להיות מאוד איטי לקריאה. נכון שסמסונג שיחררו תיקונים אבל לא לכולם זה באמת פתר את הבעיה לטווח ארוך.

אתה יכול לבדוק שזאת הבעיה אצלך בעזרת התוכנה http://techie007.3utilities.com/software/ssdreadspeedtester/SSDReadSpeedTester2.04.zip תוכנות בדיקה רגילות בדרך כלל לא עולות על זה. אם זו באמת הבעיה אז תעשה מה ש-ariel007 אמר ואם זה לא עוזר אז אפשר לנסות להריץ את התוכנה http://www.puransoftware.com/DiskFresh.html שני הפתרונות האלה מקצרים קצת קצת את חיי הכונן אבל כנראה שזה מה יש.

נערך על-ידי etal

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים