עבור לתוכן

מסכי ה-FreeSync 2 הראשונים כבר כאן - והם מטורפים

Featured Replies

פורסם

Yossi Bardugo אני באמת שוקל לקנות אותו

• תגובות 44
  • צפיות 4.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

Johny Zelba

פורסם

Adar Bittan תזמין לי אחד לבדיקה ?

פורסם

חחחח גם ככה הגרופ יחסמו לך אותו

פורסם

Adar Bittan בלי שהם ידעו ?

פורסם

חחח מחר אסיים את התקציב להביא לך אחד כזה ?

פורסם

Sergey Kapustin

פורסם

קח יא משוגע Jacob Kobi Lev

פורסם

אתה רואה זה מה שנעשה אצלנו אחי

פורסם

עם כבר להשקיע תבנה עמדה כמו בתמונה או קח רק תמסכים Shlomo Roth

פורסם

כמה שטויות יוצאות לך מהפה בן אדם.. 1. גרפיקה של PS4 לא טובה כמו מה שאתה יכול להשיג ממחשב וזה מכמה סיבות: - יש לזה פריים רייט מוגבל (עד 60) לעומת מחשב שזה לפי מה שהמערכת שלך יכולה לסחוב. - אין תמיכה freesync/gsync. -המשחקים מתואמים למעבד הגרפי (הלא חזק במיוחד) של ה PS. 2. מחשב אמנם יקר יותר משמעותית אבל הוא שימושי יותר, חוץ מלשחק אתה יכול לעבוד עליו, לתכנת, לערוך, לסרטט ועוד מיליון שימושים. 3. מחשב ניתן לשדרג. אם אתה קונה מערכת איכותית היא עדיין רלוונטית אחרי 3-4 שנים, רק מחליפים כרטיס מסך ויש לך עדיין מחשב שמריץ את הכל בצורה טובה. 4. רוב האנשים מעדיפים לשחק על עכבר ומקלדת, משחקי FPS על ג'ויסטיק זה פשוט הזיה. 5. משחקים לא כאלה יקרים אם אתה יודע איפה לקנות. יש אתרים שמוכרים CDKEY בהנחות של 30% מהמחירים המקוריים והכל עובד אחלה. ויש גם דרכים לקנות יד שניה לחלק מהמשחקים. ואפשר גם להגיד שיש פרוצים למרות שאני לא בעד בכללי אבל אנשים עושים את זה.

פורסם

צודק, מי צריך לשחק על fhd/qhd ב144 fps כשאפשר לשחק על רזולוציה של שנות ה90 ב30 fps? העיקר שהמשחקים אותם משחקים ?

פורסם

Or Hadad בשנות ה 90 לא הייתה רזולוציה של 1920x1080. ובכלל לא היה fhd.

פורסם

אני בכלל לא רואה הבדל בין הכמות הפריימים במשחקים אם זה 30 או 60. ההבדל היחיד שאני רואה זה שבמחשב שלי המשחקים נתקעים, נופלים משמעותית בפריימים, קורסים, ועל ה ps4 מעולם לא נתקע לי משחק, או נפל בפריימים, או פתאום לא רצה לעבוד. במחשב אני משחק רק באקסלוסיבים למחשב, אסטרטגיות למיניהם, סימולציות למיניהם. פשוט כואב על הכסף שלי שאני מבזבז על משחק מחשב שכשאני עובר אותו אני תקוע איתו לנצח, ויותר כואב זה אם קניתי משחק מחשב ולא אהבתי אותו אני גם תקוע איתו לנצח. ומה שטוב באסטרטגיות וסימולציות למחשב שתמיד אפשר לשחק שוב וכל פעם יהיה באופן אחר.

פורסם

הטענות שלך באמת לא קשורות אחי. דבר ראשון יש מלא פעמים אפשרויות לשחק בבטא לפני שקונים את המשחק, אפשר לראות גיימפלי ביוטוב, יש דמואים, קיצר לא חסר לדעת אם תאהב את המשחק לפני שאתה קונה  אותו.

ודבר שני יש המון הבדל בפריימים בעיקר במשחקי FPS וזה עניין מוכח כבר ולא סתם עניין של טעם אישי. זה לא שאני אומר שאי אפשר ליהנות בלי זה אבל למי שרוצה את הדברים האלה הקונסולה לא יכולה להציע לו את זה כרגע.

וזה שאצלך במחשב קורסים משחקים זה משהו שקשור למחשב שלך, אולי יש לך איזה בעיה שם. אצלי נדיר מאוד שקורס משחק, רק אם אני משחק במשחק שהוא לפני שחרור אולי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים