עבור לתוכן

מסכי ה-FreeSync 2 הראשונים כבר כאן - והם מטורפים

Featured Replies

פורסם

משחק ל ps4 שיחקת, עברת, נמאס לך ממנו, לא אהבת את המשחק אתה תמיד יכול להחזיר לחנות ולקחת משחק אחר. ומשחקים למחשב, קנית ולא אהבת אותו בעיה שלך, תתקע איתו לתמיד כי להחזיר לחנות להחליף אתה לא יכול. זה עוד יתרון במשחקים ל ps4. ועוד יתרון לטובת ps4 זה עלויות כדי לשחק במשחקים. כדי להיות גיימר של pc אתה צריך לבזבז פי 3 כסף יותר מאשר על ps4. כמה עולה קונסולה וכמה עולה מערכת מחשב לגיימיג כולל מסך זה כמו שמיים וארץ. שלא לדבר שעל מחשב בשביל להנות ממשחקים חדשים צריך כל שנתיים לשדרג כרטיס מסך חדש שעלות שלו זה כמו ps 4.

• תגובות 44
  • צפיות 4.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

יש לי את 3 הפלטפורמות, PS3/4, XBONE ומחשב, וב2 הקונסולות חוץ ממשחקים אקסלוסיבים אני בכלל לא נוגע בהם וכל משחק שיוצא לקונסולה ולמחשב אני רוכש למחשב כי רץ יותר טוב למחשב. ומן הסתם המסך הזה מיועד למחשב, שום קונסולה לא תוכל להשתמש בטכנולוגיה הזאת.

פורסם

Sergei Lempert אם יש לך מחשב ב 7000 שקלים ברור שעל המחשב זה ירוץ יותר טוב, ואחרי שנתיים תצטרך להחליף כרטיס מסך כדי להמשיך להינות במשחקים. קנית את המשחק למשחב סיימת אותו, נמאס לך ממנו מה אתה עושה עם המשחק?

פורסם

Daniel Klatis " כדי להיות גיימר של pc אתה צריך לבזבז פי 3 כסף יותר מאשר על ps4" עזוב אתה מקרה אבוד. או שעשקו אותך במחיר או שאין לך מושג על מה אתה מדבר. פה ושם שדרגתי את המחשב שלי, אבל לשחק עליו בחיים לא היה עולה לי יותר מלשחק על סוני 4 עם אותה איכות.

פורסם

אני לא מנסה להטעות אף אחד. אני פשוט לא מבין בשביל מה להשקיע אלפי שקלים על מערכת מחשב גיימינג ועוד משחקים שבמיילא נתקעים איתם אחרי שעוברים אותם, כאפשר להשקיע הרבה פחות על ps4 ולהנות באותו משחק בדיוק?

פורסם

מערכת מחשב שלמה למשחקים כולל מסך טוב כדי להתלהב מהגרפיקה עולה בערך 5000 שקלים. Ps4 עם שני קולטרולרים + משחק עולה 2000 שקלים. יש הבדל?

פורסם

מבחינת היגיון בעלויות לא עדיף לבזבז פחות כסף על מערכת גיימינג בשביל לשחק באותם משחקים?

פורסם

Lior Mad בוא תסביר לי איך מערכת מחשב לגיימינג שכולל גם מסך וציוד היקפי לגיימינג יותר זולה מ ps4?

פורסם

1500$

פורסם

כלום פשוט ה freesync לא יעבוד.

פורסם

Sergei Lempert אם כך הם היו צריכים לאחד כוחות בעניין הזה , מסך זה מוצר לפי 3 ,4 שנים מהכרטיס מסך.

פורסם

Elad Ben Yehuda

פורסם

Lior Mad אם אתה חושב שמערכת גיימינג שכוללת מסך וציוד היקפי מתאים יותר זולה מ ps4 אז אתה חיי בסרט ובאשליה. ופה אני סיימתי את הדיון הזה.

פורסם

יותר זול מהמסך שלי לא מאמין Itamar Shpak

פורסם

חחחחחחחחחחח

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים