עבור לתוכן

מסכי ה-FreeSync 2 הראשונים כבר כאן - והם מטורפים

Featured Replies

פורסם

סמסונג מאמצת את התקן שאמור להתחרות ב-G-Sync המודרני מבית NVIDIA ועושה זאת בסטייל, עם דגם במימדים פשוט ענקיים

לכתבה

• תגובות 44
  • צפיות 4.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מי צריך מסך כזה בכלל?

פורסם

מסך מחשב צריך להיות 24 אינץ

פורסם

ואף אחד לא צריך יותר מ640K זכרון.

פורסם

למה?

פורסם

Niv Gross בקרוב אצלנו

פורסם

Adam Brener Avia Cohen ואו!

פורסם

?

פורסם

מילא לזרוק בורות בכל מקום אבל גם להטעות אחרים? משחקים יותר איכותיים? יותר משתלמים? מה.. תחזור לסוני ולפיפא שלך.

פורסם

כן יותר משתלם, אתה יכול להחליף אותם למשחקים אחרים בחנות. לעומת משחקים למחשב שקנית ואתה תקוע איתם לנצח. וכן יותר איכותיים, מעולם לא נתקע לי משחק על ps4, ולא נפלו בפריימים. שלא נדבר על התקיעות וקריסות שיש למשחקים למחשב, וכל פעם צריך לדאוג לחומרה מתאימה בשביל משחקים. עזוב. וחוץ מזה אני לא משחק פיפא, אני שונא כדורגל.

פורסם

אתה מבין שאתה מקרה יחיד נכון? זה לא מצביע על הכלל. ומה זה יותר איכותיים? יש עוד פרמטרי איכות כמו בקרי שליטה, גרפיקה, שירות אונליין. מעבר לזה יש גם אקסקלוסיביות לכל פלטפורמה. ועוד לא דיברנו על המחירים של המשחקים לקונסולות בארץ. בקיצור אתה פאנבוי של סוני וזה בסדר גמור, אני גם פאנבוי של פיסי. אבל לפחות תציג נתונים אמיתיים ואל תטעה.

פורסם

אולי משחק לקונסולה עולה יותר אבל אתה יכול ללכת לחנות ולהחליף אותו למשחק אחר, מה עם משחק למחשב אתה לא יכול לעשות. הגרפיקה בסוני לא פחות טובה מאשר למחשב. וחוץ מזה אני לא פאן של סוני. אני פשוט עשיתי חישוב עלויות והשוואות יתרונות וחסרונות בין ps4 ולמחשב. ויצא לי ש ל ps4 יש יותר יתרונות, ולמחשב יש יותר עלויות כדי לשחק.

פורסם

ואני גם משחק במחשב אבל במחשב אני משחק משחקים שאין לסוני. כמובן אם יוצא משחק רב פלטפורמות כמובן שאני יעדיף לשחק ב ps4 מאשר במחשב.

פורסם

מה קורה שמסך כזה מתחבר לכרטיס של NVIDIA?

פורסם

לגבי ההחלפה אתה צודק, אבל זה הדבר היחיד בערך. עד כמה שלהגיד שהגרפיקה פחות או יותר טובה זה סובייקטיבי, להכריז שבקונסולה מסוימת הגרפיקה "לא פחות טובה" זה פשוט שקר ולא נכון. שאר המקרים זה התנסויות אישיות שלך...אז תפסיק להציג את זה כעובדה ולהטעות קונים פוטנציאליים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים