עבור לתוכן

כרטיס מסך חדש לא מראה תמונה

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם, 

אני משתמש במחשב נייח, עם לוח אם GAH87MHD3 של Gigabyte ומעבד i5 4570 (ספק כוח 550 של corsair), ומערכת הפעלה ווינדוס 7 64bit.

השתמשתי עד לאחרונה בכרטיס מסך מאוד ישן (GTX260), ולפני כחודשיים הוצאתי אותו, והשתמשתי בכרטיס אונבורד. לצורך כך, שיניתי בBIOS את התצוגה לאונבורד.

אתמול רכשתי כרטיס מסך חדש, GTX 1050Ti OC של MSI. חיברתי את הכרטיס, ווידאתי שהוא עובד (המאוורר מסתובב...)

התקנתי את התוכנה(Nvidia experience) ואת הדרייברים העדכניים מהאתר, ואז שיניתי בחזרה את התצוגה בBIOS לPCIE. כמובן שאת הכבל העברתי לחיבור של כרטיס המסך.

למרבה הצער, לא יצא שום אות למסך, ונאלצתי להוציא את כרטיס המסך ולהדליק את המחשב שוב רק כדי להחזיר את התצוגה לאונבורד ולקבל תמונה כלשהי.

בדקתי במנהל ההתקנים, ושם מופיע לי השם של הכרטיס החדש, וכתוב שההתקן פועל כראוי, אבל הוא לא מופיע לי כאפשרות בחירה כמתאם תצוגה במסך בחירת רזולוציה. בנוסף, התוכנה של NVIDIA כל פעם מבקשת ממני להתקין שום את הדרייברים, למרות שהדרייברים כבר הותקנו ונרשם שהם הותקנו בהצלחה.

אציין כי אני משתמש בכבל HDMI, וניסיתי גם להחליף לכבל HDMI ישן שהיה לי, שנבדק בטלוויזיה אחרת, שם הוא עובד. החלפת הכבל לא עזרה. 

חשבתי שאולי מרוב שינויים בהתקני גרפיקה, אולי מערכת ההפעלה השתגעה, אבל אני לא רוצה לפרמט את המחשב ולהתקין מערת הפעלה מחדש, אלא אם זה הכרחי לחלוטין. 

האם אני מפספס משהו? האם למישהו מכם יש רעיון נוסף?

פורסם

תסיר את הדרייברים הקיימים, גם של אינטל וגם של nvidia אם יש בעזרת display driver uninstaller: 

http://www.guru3d.com/files-details/display-driver-uninstaller-download.html

תבחר בתוכנה clean and shutdown. 

לאחר מכן תחבר את הכרטיס מסך, תגדיר בלוח מה שצריך ותראה אם יש תצוגה. אם כן תתקין דרייבר מעודכן של הכרטיס. 

אם לא תהיה תצוגה עדיין יכול להיות שיש בעיה כלשהי, אולי כדאי לנסות כרטיס אחר במחשב/ או את הכרטיס במחשב אחר. 

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים