עבור לתוכן

מכשיר פרימיום מול מכשיר סיני לטווח ארוך?

Featured Replies

פורסם

שלום למומחים

הגיעה שעתי להחליף את הגלקסי 4 שלי, לאחר  ארבע שנים של שימוש אינטנסיבי (משחקים/ מוזיקה / רומים / וכו׳ וכו׳)

כעת שהגיעה השעה להחליף מכשיר, אני מתלבט אם ללכת על מכשיר סיני טוב כמו הרדמי נוט 4 או גלקסי 7 / 8 .

אני לא בטוח מה איכות החומרה והעמידות לאורך זמן של המכשירים הסינים.

אני מחליף טלפון בממוצע כל ארבע - חמש שנים, הסמסונגים למינהם הוכיחו את עצמם, היה לי גם את הגלקסי 1 ואת ה 4 שכל אחד החזיק אצלי בערך 4 שנים, ואם הייתי שומר בעוד יותר קנאות הייתי יכול לנצל את ה גלקסי 4 עוד שנה לפחות.

בשורה התחתונה אני זקוק למכשיר לטווח ארוך, שיחזיק מעמד ברמת ביצועים גבוהה גם אחרי תקופה ארוכה.

האם המכשירים הסינים למינהם, מסוגלים לזה? נוט 4 / וואהווי / one plus וכו׳, או להישאר עם הגלקסי הטוב והמוכח?

זה לא עניין של תקציב אלא עניין של איכות.

תודה רבה

פורסם

הסינים לא משתווים לגלקסי 8

אם אתה רוצה איכות רק סמסונג.

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

פורסם

מניסיון אישי ומר שלי,

קיבלתי כוויה רצינית מLG G4. בוטלופ - יבואן מקביל שפשט רגל ותשלום על תיקון לרונלייט.

הגעתי למסקנה שלא מעט מהפעימים האחריות בארץ שווה ל***.

את הטלפון הנוכחי שלי הזמנתי מאיביי ZTE AXON 7.

כ

אני דוגל מאוד בשיטה של לקנות מכשיר סיני שנותן את התמורה הכי טובה למחיר ויחזיק מעמד שנה וחצי שנתיים (כי למשתמש הסביר זה לרוב מה שורה - סמארטפון לא מחזיק מעמד הרבה זמן.. גלקסי 1 - שנתיים, גלקסי 3 שנה וחצי LG G4 9 חודשים - בוטלופ תיקון ועובד בסדר.. (אני משתמש שדואג לפלאפון שלי..)

כבר אין לי את הצורך הזה לשלם על מכשיר דגל של ארבעת הגדולים (כן, גם וואווי) ב2000 שח צפונה ולקבל כמעט את אותו אורך חיים כמו מכשיר סיני ברמה גבוהה (הסיניים השתפרו פלאים ברמת החומרה והתוכנה שלהם בשנים האחרונות) שעולה חצי ואף פחות ממנו.

אם בכל זאת אתה נעול על המכשירי דגל.

מציע לך לקנות את הגלקסי 7 שסבל בחודש האחרון בירידת מחיר דרסטית עקב היציאה של ה8.

ניתן למצוא אותו גם בפחות מ2000.

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובות

לדעתי אני לא משתמש סביר, אני דיי מנצל עד תום את יכולות המכשיר, שימוש אינטנסיבי במרבית משעות היממה, ולא רק שיחות. 

אל LG אין סיכוי שאגיע, אני מכיר ושמעתי את כל הבעיות איתם.

כמו שאמרתי, אני יודע לשמור טוב על מכשירים שברשותי, כך ששנה וחצי זה לא רלוונטי עבורי, יש לי גלקסי 4 שעד לפני שבוע עבד כמו ביומו הראשון (והוא אצלי ארבע שנים כמעט). 

אני באמת תוהה האם מכשיר סיני יכול להחזיק לי ארבע שנים כמו הגלקסי 4 שהיה לי?

תודה על התגובות 

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים