עבור לתוכן

האם ווינדוס 10 פרו טוב יותר לעריכת וידיאו

Featured Replies

פורסם

שלום,

אני קונה מחשב חדש בקרוב. אני קצת מבולבל בנושא הווינדוס 10 מול ווינדוס 10 פרו. את האמת אני עדיין עם ווינדוס 7. 

אני מתעסק בעיקר בעריכת וידיאו על פרימייר ואפטר אפקטס ורציתי לדעת אם יש לי צורך בווינדוס 10 פרו, או שגרסת ה-HOME טובה מספיק ואין צורך לבזבז על זה כסף.

תודה. 

פורסם

לדעתי אין משהו שמבדיל מבחינת הביצועים - בגדול השינויים בין הגרסא הביתית לגרסא ה-pro הם בעיקר הצפנה\עבודה בדומיין\גישה מרחוק וכיוב ואינם משנים מבחינת ביצועים

- חשוב שהמערכת תהיה חזקה כדי שלא תתקע - משמע הרבה זכרון ודיסק מהיר (SSD כדיסק מערכת זה המינימום) 

רצ"ב הרכיבים השונים

windows_10_pro_vs_windows_10_home_offici

פורסם

מבחינת פונקציונליות, אין שום הבדל ( במישור של עריכה ).

יש הבדל בתמיכה בזיכרון.

בהום זה עד 64 גיגה ובפרו זה עד 128 אאל"ט.

אפשר לגגל, אם זה קריטי.  :)

עריכה:

וואללה, חשבתי שפירסמתי את זה מזמן.

כנראה לא לחצתי שמור.

נערך על-ידי askme

פורסם

אהה.

אז כן טעיתי בסדרי גודל.

נו, אז לפחות עכשיו הנושא חפור. :)

אז בתכלס, שורה תחתונה -

אין שום הבדל מבחינת עריכת ווידיאו  ( במישור המעשי, לפחות ).

תודה לכל המתקנים ומרחיבי היריעה, כמובן.

פורסם

בשמחה - הרי הפורום נועד להרחבת הידע

דעה - אני חושב שהמגבלה - גם אם היתה 64 ג"ב זכרון - היא מגבלה לא רלוונטית לדיון זה - הרי מי שרוכש מחשב עם 64 ג"ב זכרון הדאגה האחרונה שלו הנה ברכש מערכת ההפעלה

כמו כן - אני חייב להעיר בנקודה זו - על המחשב הביתי שלי 16 ג"ב זכרון ואני לא מרגיש שום בעיה איתו וכל מה שאני מריץ עליו לא מצליח לגרום לי לדפיצית בזכרון (ואני מריץ דפדפן עם מלא טאבים, 2 מכונות ויטואליות ובמקביל גם מריץ קודי ועוד כמה תוכנות ברקע) - למעשה - אני די משוכנע שגם עם 8 ג"ב הייתי מסתדר.

הערה לפותח הדיון - אני חושב שגם כדאי לשקול השקעה בכרטיס מסך - עד כמה שאני יודע התוכנות האלו מסוגלות לנצל ליבות CUDA לשם האצת הביצועים באופן משמעותי.

בהצלחה,

גבריאל

פורסם

^^^^

אתה לא אמור לנחש, :), פשוט מדיונים אחרים

כבר ידוע שלפותח הדיון יש כרטיס מסך 970.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים