עבור לתוכן

מחשב לעבודה משרדית ותכנות ב2500 שקל

Featured Replies

פורסם

1. מה התקציב המקסימאלי? 2500

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל

ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כ-500 שקלים

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר עבודה משרדית  וגלישה באינטרנט, קצת תכנות.

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ועבודה עם תוכנות Pycharm Netbeans וEclpise (השימוש הוא לא בו זמנית והשימוש הוא קל).

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: (המחשב אינו מיועד לגיימינג אך בכל זאת ציינתי את המסך למי שמעוניין)

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24 אינץ' (syncmaster 2443bw)

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אין

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 4 אין לי בעיה שהמחשב ירעיש טיפה כשהוא עובד, אבל שלא ירעיש כמו טרקטור. רעש קל זה בסדר.

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבת מחשב בחנות.

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. חולון

9. מתי מתוכננת קניית המחשב? כמה שיותר מהר.

10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, חיבורי האודיו מרובים/חיבור אופטי, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה). לא

11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? לא חשוב.

12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות: המחשב מתוכנן להחזיק שנתיים שלוש לקצת תכנות גלישה ובעיקר לצורכי עבודה משרדית ותוכנות אופיס. אין לי בו שום צורך לגיימינג או משהו כזה. לכן אין לי צורך למעבד מאוד חזק או ליותר מדי זיכרון (אם זאת מעדיף שיהיה לי טיפה יותר מדי מאשר לא מספיק ושפתאום המחשב יתקע/לא יעבוד)
אם יש תקציב מיותר, אני מעדיף שילך על מעבד/זיכרון ובסוף מארז טיפה יותר שקט ויפה (אלא אם מי שמציע חושב שעדיף משהו אחר ואז אשמח לשמוע)

תודה מראש.

עריכה: אם ישאר כסף זה בסדר (לא חייב לבזבז את הכל גם) כי כמו שאמרתי אני לא צריך מחשב יותר מדי חזק, גם מבחינת כונן SSD אין לי צורך כי אני לא מתכוון להתקין משחקים עליו ואין לי צורך למשהו יקר רק בשביל שהמערכת הפעלה תעלה קצת יותר מהר...

פורסם

היי

הנה משהו ראשוני, עד שהמומחים יתקנו / יבנו לך ....

כללתי SSD בכל זאת, כי זה קשור לביצועי המחשב בכללותם, לא רק עליית חלונות אלא הרבה מעבר לזה.

logo-dark.png
מפרט זה הורכב ב - www.startpc.co.il - סטארט מחשבים
אודים | חיפה | תל-אביב | אשדוד | קריית מלאכי

מעבד: 499 ₪ - Dual Core i3 7100 Kaby Lake 3.9Ghz S1151
קירור אוויר למעבד: 119 ₪ - * מבצע * - Arctic Freezer 7 Pro Rev.2
לוח אם: 257 ₪ - * מבצע * - Asus B150M-K (DDR4) S1151    
זכרון: 259 ₪ - * מבצע * - 8GB Crucial DDR4 2400Mhz CL16
דיסק קשיח: 383 ₪ - SSD Kingston 240G Sata3 UV400
מארז + ספק: 530 ₪ - * מבצע * - Antec GX1200 Full Tower RGB + FSP HYPER 500W 85 Plus

מחיר סופי: 2047 ₪ למזומן  
 2087 ₪ לאשראי עד 12 תשלומים

http://startpc.co.il/build/media/build/viewBuild.php?uid=5935120411fc5

פורסם

למה לא פנטיום? אותה עוצמה בפחות מחיר

פורסם
ציטוט של askme

הנה משהו ראשוני, עד שהמומחים יתקנו / יבנו לך ....

^^^^^

אז אתה יותר ממוזמן ......   :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים