פורסם 2017 ביוני 38 שנים קמורים, מאסיביים, מרשימים ועם קצב רענון מהיר במיוחד: הדגמים החדשים של אסוס ואייסר יקרעו לכם את הכיס וישאירו אתכם ללא מליםלכתבה
פורסם 2017 ביוני 38 שנים ^ לפי הביקורות באינטרנט, כשמדובר על עיצוב עדיף ללכת על מסך רגיל ולא קעור, כדי למנוע עיוותים. נערך 2017 ביוני 38 שנים על-ידי elikh
פורסם 2017 ביוני 38 שנים אפשר לדעת באיזה מקור נאמר שמדובר במסכי IPS? (מדבר על הultrawide החדשים). כי לפי התדר זה נראה שמדובר בפאנל VA.
פורסם 2017 ביוני 38 שנים אפשר לדעת באיזה מקור נאמר שמדובר במסכי IPS? (מדבר על הultrawide החדשים). כי לפי התדר זה נראה שמדובר בפאנל VA.
פורסם 2017 ביוני 38 שנים האמת שההגדרה המתמטית היא ההפך ממה שאנחנו מכירים, מוגדרת לפי מיקום חיתוך המיתר את העקום. אתה מוזמן לבדוק בוויקיפדיה, :)
פורסם 2017 ביוני 38 שנים האמת שההגדרה המתמטית היא ההפך ממה שאנחנו מכירים, מוגדרת לפי מיקום חיתוך המיתר את העקום. אתה מוזמן לבדוק בוויקיפדיה, :)
פורסם 2017 ביוני 38 שנים מה יהיה אחי עם המזל שלי איך שאני אקנה ייצא משהו מפוצץ שישאר לי טעם מר בפה Itamar Shpak
פורסם 2017 ביוני 38 שנים מה יהיה אחי עם המזל שלי איך שאני אקנה ייצא משהו מפוצץ שישאר לי טעם מר בפה Itamar Shpak
פורסם 2017 ביוני 38 שנים ובארץ המחיר של ה 34" הראשון של אסוס עדיין מופקע. נוסיף על זה ביקורות גרועות והמון בעיות QA. נראה שנגיע לרכישה של מסך במחיר סביר רק ב 2019.
פורסם 2017 ביוני 38 שנים מסך זה הדבר השורד הכי הרבה זמן , מסך יכול לעבור 2-3- מחשבים ועדיין לתפקד.בגלל זה לדעתי מסך זה הדבר שהכי משתלם להשקיע בו ,מה תכלס מה שאתה מביט בו כל הזמן.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.