עבור לתוכן

אותו מחיר, גישה שונה: הכירו את מעבדי ה-Kaby Lake החדשים והמשופרים

Featured Replies

פורסם

לצד עשרות ליבות העיבוד ב-Skylake-X, אנחנו מקבלים צמד מעבדים שמתיימר לרשת בכבוד את ה-Core i7-7700K וה-Core i5-7600K הפופולריים

לכתבה

פורסם

אינטל פאסה כרגע אני בונה על זה http://wccftech.com/asus-teases-5ghz-overclocks-amds-ryzen-threadripper-cpus/

פורסם

'...תושבת חדשה וגדולה בשם LGA2066'. עוד אחת, שתחזיק ל-X שנים (כל מס' בין 2 ל-7).

פורסם

אינטל ומעבדים... מזל שיש את AMD.. אקסטרים או לא, בסוף קונים AMD..הכי משתלם.

פורסם

המרובעי ליבה נראים ממש תלושים מהמציאות...

לא ברור מה הפואנטה שלהם.

הדבר היחיד שאני יכול לחשוב עליו זה שדרוג עתידי למעבדי 6+ ליבות בלי להחליף לוח.

אבל בעלות של 100$ יותר ללוח (מול 1151 מקביל) ו340$ על מעבד שיהיה קשה למכור מאוחר יותר לא נראה אידיאלי בכלל, מה גם שה 6/12 מאוד קרוב במחיר...

פורסם

2-7 ... Wow ur generous.

פורסם

בהתחשב בעובדה ש X99 יצא באוגוסט 2014 2-3 שנים זה סביר מאוד איך הוא הגיע עד ל 7 אלוהים יודע אבל כנראה זה באמת יהיה כמו 2-3 אולי יותר

פורסם

אני חושב שהוא מדבר על אורך חיים אצל הלקוח...

ע"ע מערכת 1366 מתקרבת לגיל 10 בצעדי ענק ועם OC היא עדיין רלוונטית למדיי אפילו לרוב המשחקים.

אם זה לא היתה הכוונה אז לא, אין מצב בעולם שסוקט מחזיק 7 שנים בימנו.

פורסם
ציטוט של עידן פ.

אני חושב שהוא מדבר על אורך חיים אצל הלקוח...

ע"ע מערכת 1366 מתקרבת לגיל 10 בצעדי ענק ועם OC היא עדיין רלוונטית למדיי אפילו לרוב המשחקים.

אם זה לא היתה הכוונה אז לא, אין מצב בעולם שסוקט מחזיק 7 שנים בימנו.

הכוונה היתה לפרק הזמן שבו אינטל ממשיכה לעדכן לוחות עם סוקט ספציפית = אורך החיים הצפוי למעבד היקר שקנית, עם הטכנולוגיות העדכניות.

ל-AMD יש סוקטים ׁ(AM3) שקיימות כבר 8 שנים ושניתן לקנות עדיין לוחות חדשים שלהן. לאינטל - אין. ה'7' היה הגזמה...  

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים