עבור לתוכן

קיימת אפליקציה לבדיקת איכות הקליטה ברשתות השונות?

Featured Replies

פורסם

אני נמצא במקום עם קליטה בעייתית לרשת הסלולרית שאני מנוי בה. אני מחפש דרך נוחה לבדוק את רמת הקליטה במקום עם רשתות מתחרות.. יש דרך לעשות את זה? 

אני מכיר אפליקציה ותיקה בשם glove אבל היא מחזירה תוצאות רק אחרי 3 ימים ולא ברור איך היא בכלל מחשבת/קובעת את התוצאות/ממוצע וכו'.. גם המודל העסקי שלהם שמעודד אותך להירשם דרכם לחברה הכי מומלצת לכאורה מטיל ספק בהמלצות שלהם.. 

אני מחפש משהו שיראה לי באופן מיידי ונקודתי את מצב הקליטה ברשתות האחרות באותה נקודה, בלי להשיג ולהחליף סימים.. קיים משהו כזה? 

פורסם

נראה לי שהגישה לכך שמורה לאפליקציות מערכת. היו מזמן טלפונים שקוד טכנאי (או אפילו בלי) נתן לך לראות את כל האנטנות. מלבד זאת, אנטנה שמשדרת חזק לא בהכרח מבטיחה שתקלוט אותך טוב יותר, או שהיא פנויה.

אם אין פתרון אחר, אולי מפת מיקום האנטנות תעזור במשהו. הידיעה שאורך גל ארוך חודר יותר, וסה"כ האנטנות בארץ מאוגדות ל-3 קבוצות.

פורסם
  • מחבר

חיפשתי בגוגל מפה של אנטנות סלולריות, עושה רושם שיש אנטנות של כל החברות באיזור... ובכל זאת הקליטה לא משהו בכלל במספר נקודות ספציפיות (שטחים פתוחים, לא מקלט או משהו).

יש למישהו ניסיון עם הדבר הזה (או דומה) לשיפור הקליטה?

http://www.ebay.com/itm/3G-WCDMA2100MHz-Mobile-Cell-Phone-Signal-Repeater-Amplifier-Booster-Antenna-Z0I1/302213134632

פורסם

שום ניסיון אישי, סביר שנתקלת באחרים.

אם יש אינטרנט, פתרון של femtocell עדיף, אבל ראיתי שאין כרגע הרבה סיכוי לקבל ברשתות בארץ. שווה לשאול.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים