פורסם 2017 במאי 268 שנים טוב אז הלפטופ שלי עבד איטי מהרגיל, נכנסתי למנהל המשימות וקלטתי שהדיסק עומד על100٪ גם כשאני לא מריץ כלום.אז חיפשתי בגוגל את הבעיה והיה כתוב לעצור בשירותים אתSuperfetch וwindows searchעצרתי את שניהם, עשיתי ריסטר אבל עכשיו המחשב איטי הרבה יותר, לא מאפשר לי לפתוח כלום אפילו לא על התחל, רק מנהל המשימות. ניסיתי להתחיל שוב את הsuperfetch כלום
פורסם 2017 במאי 268 שנים מחבר אני אפילו לא יכול לפתוח את האנטי וירוס, הוא נתקע ממש רק את המנהל משימות אני יכול לפתוח נערך 2017 במאי 268 שנים על-ידי Dudu1212dhsh
פורסם 2017 במאי 268 שנים יעזור אם תכתוב את מערכת ההפעלה, מפרט/דגם מחשב ותעלה תמונה של מנהל המשימות מסודר לפי שימוש בדיסק. אי אפשר לעזור לך בלי שאנחנו נדע פרט אחד על המערכת שלך. יעזור אם תגיד מתי זה התחיל וכו... נערך 2017 במאי 268 שנים על-ידי OR2OOO
פורסם 2017 במאי 278 שנים מחבר ציטוט של OR2OOO יעזור אם תכתוב את מערכת ההפעלה, מפרט/דגם מחשב ותעלה תמונה של מנהל המשימות מסודר לפי שימוש בדיסק. אי אפשר לעזור לך בלי שאנחנו נדע פרט אחד על המערכת שלך. יעזור אם תגיד מתי זה התחיל וכו... אהלן יש לי לפטופ גיימינג של אסוס gtx 960m i74700hq זה התחיל לפני יומיים, עכשיו אני אפילו לא יכול ללחוץ על התחל, זה מראה לי רק את שולחן העבודה. הכי הרבה שאני יכול לראות זה את מנהל המשימות. הלכתי היום לבאג והבחור שם אמר לי שכדאי שאנסה לפרמט קודם. איך אני עושה את זה במצב הנוכחי? הוא ייעץ לי כיוון שלא קניתי את זה מהם וזה לא יכל להשלח למעבדה שלהם
פורסם 2017 במאי 278 שנים מחבר זה ההודעה שהוא נותן ךי כשאני לוחץ על התחל או קובץ כלשהו התמונה השניה זה הדגם של הלפטופ
פורסם 2017 במאי 288 שנים זה יותר ניחוש מאשר פתרון - 2 הדברים עליהם הצבעת קשורים בדיסק אם זה היה תלוי בי הייתי מריץ (מחוץ למערכת הפעלה כמובן) כלי בדיקת דיסק לראות שהוא תקין ומשם ממשיך בהצלחה
פורסם 2017 במאי 288 שנים תפרמט, הכי קל הכי פשוט, אם זה לא בעיית חומרה יסדר לך הכל כמו חדש, בגלל שזה ווינדוס 10 האיתחול הוא דרך הווינדוס בקלות,https://support.microsoft.com/en-us/help/12415/windows-10-recovery-options רק תשמור את הקבצים שלך לפני, בהצלחה
פורסם 2017 במאי 288 שנים מחבר ציטוט של elchanan תפרמט, הכי קל הכי פשוט, אם זה לא בעיית חומרה יסדר לך הכל כמו חדש, בגלל שזה ווינדוס 10 האיתחול הוא דרך הווינדוס בקלות,https://support.microsoft.com/en-us/help/12415/windows-10-recovery-options רק תשמור את הקבצים שלך לפני, בהצלחה תודה על התשובה, אבל כפי שציינתי אני לא יכול ללחוץ התחל אלא רק להגיע למנהל המשימות לכן לא אוכל לשמור קבצים חשובים לי. ציטוט של gabriel6 זה יותר ניחוש מאשר פתרון - 2 הדברים עליהם הצבעת קשורים בדיסק אם זה היה תלוי בי הייתי מריץ (מחוץ למערכת הפעלה כמובן) כלי בדיקת דיסק לראות שהוא תקין ומשם ממשיך בהצלחה בלינק ששלחת, ישנו תיאור מה לעשות במידה וההודעת שגיאה לא נותנת לעשות ריסטור, כי היא קופצת לפני. אמנם כתוב שהיה צורך בהכנת יו אס בי חיצוני לפני כן. שאלתי אם במידה ואכין ווינדוס עשר בדיסק און קי דרך מחשב נפרד עדיין יהיה לי מערכת מקורית? (או שאם אני לא טועה וינדוס עשר זה בחינם?) אני מדגיש, **אני לא יכול להשתמש בשום דבר משולחן העבודה, ההודעה שגיאה שהעלתי כבר מופיעה אפילו כשאני לוחץ על ההתחל בלבד**
פורסם 2017 במאי 288 שנים איך לבצע איפוס ולשמור על הקבצים - בקישור http://www.techrepublic.com/article/reset-your-windows-10-system-with-the-keep-my-files-option/
פורסם 2017 במאי 288 שנים מחבר ציטוט של asaf_c ניסית safe mode? מה זה יתן לי? נגיד נכנסתי, מה אז? אפשר לעשות מסייף מוד ריסטור?
פורסם 2017 במאי 288 שנים מה זה יתן לך ? תלוי מה אתה רוצה להשיג. זו היתה תגובה לטענה שלך שההתחל לא עושה כלום. וזה לא אני שההצתי לך להתקין חלונות מחדש............ נערך 2017 במאי 288 שנים על-ידי Ivan
פורסם 2017 במאי 288 שנים אני לא ליד מחשב אז אני לא יכול לבדוק אבל אני די בטוח שאפשר לעשות ריסטור ממצב בטוח. אולי גם לפרמט, שווה לבדוק.
פורסם 2017 במאי 288 שנים מחבר ציטוט של asaf_c אני לא ליד מחשב אז אני לא יכול לבדוק אבל אני די בטוח שאפשר לעשות ריסטור ממצב בטוח. אולי גם לפרמט, שווה לבדוק. תוכל להסביר לי בבקשה איך או לשלוח מדריך?
פורסם 2017 במאי 288 שנים אתה יכול לנסות ללחוץ על F8 הרבה פעמים בזמן שהמחשב עולה (לפני שאתה מגיע לווינדוס). כשאתה בתוך הווינדוס ולוחץ ctrl+alt+del אתה גם מקבל את השגיאה? או שנפתח מסך להחליף יוזר? כי אם אתה מגיע למסך הזה, בצד למטה יש לך כפתור לתפריט כיבוי של המחשב, תלחץ עליו, תחזיק את shift לחוץ ותבחר restart. זה גם אמור להביא אותך למסך של ה troubleshoot. נערך 2017 במאי 298 שנים על-ידי asaf_c
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.