עבור לתוכן

HEC-300W, הגבלה באוברקלוק? סיכון?

Featured Replies

פורסם

תשמע, אצלי הוא סחב מערכת חזקה מאוד עם כרטיס קול חיצוני דיי חזק וכרטיס טלוויזיה לבאס של 290+ והרצתי למשך שעה בדיקת לזיכרון לראות אם הוא סוחב והכל סחב. הבעיה היחידה הייתה החום (הוואנטק לא החזיוק יותר מדיי) וחוץ מזה, שיבדוק וזהו, נזק לא ייגרם לו. מקסימום הוא לא יעלה ואז או מורידים את האוברקלוק או שמים ספק חזק יותר.

פורסם

אני לא יודע מה אתה מתכנן למערכת שלך אבל בגבול נורמלי הספק הזה יסחוב אחלה

אם אתה רוצה שקט נפשי בלי הגבלה ובלי ספקות (אם בכל זאת יש לך) יש את הספק הבא, שהוא גם לא יקר בטירוף וגם איכותי ויעשה תעבודה כמו גדול (כולל מיצב מתח)

https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=138&products_id=1566

פורסם
  • מחבר

תגדיר "בגבול הנורמלי", אני חושב על משהו כמו 270 באס.

מוגזם? אמור להחזיק?

פורסם

זה לא משהו קבוע מראש ואי אפשר לנחש אבל אני מאמין שכן הוא יחזיק זה תלוי גם במתחים שתתן לו

בכל מקרה כמו שאמרתי הספק יחזיק לדעתי ולדעת אחרים אבל אם אתה מוכן להשקיע ל Tt אז אתה הולך על בטוח

כי מי שהציע לך פה "מקסימום שיקנה חדש" זה לא הכי חכם כי אם אתה קונה מראש HEC ומחליף זה זריקת 180 שקל לפח..

פורסם
  • מחבר

אני יגיד לך מאיפה נובע החשש, כרגע אני מדדתי את המתחים לראות אם הם יציבים וכמה הודעות לפני העלתי את התוצאות וכפי שאתה רואה זה לא יציב, אבל באוברקלוק אני בכלל בספק אם הוא יהיה יציב.

מה אתם חושבים?

פורסם
תשמע, אצלי הוא סחב מערכת חזקה מאוד עם כרטיס קול חיצוני דיי חזק וכרטיס טלוויזיה לבאס של 290+ והרצתי למשך שעה בדיקת לזיכרון לראות אם הוא סוחב והכל סחב. הבעיה היחידה הייתה החום (הוואנטק לא החזיוק יותר מדיי) וחוץ מזה, שיבדוק וזהו, נזק לא ייגרם לו. מקסימום הוא לא יעלה ואז או מורידים את האוברקלוק או שמים ספק חזק יותר.

אם אתה חושב ששעה זה אורך זמן אז אתה טועה...

מה שאתה שואל "הספק יחזיק בבאס 270 ?" זה לא מדויק כי זה לא קשור לבאס אלא למתח שידרש בכדי להפעיל את המחשב במהירות הזו.. אם תצליח להפעיל את המחשב במהירות הזו במתח סטוק (:P) אז אתה לא תצטרך ספק חדש .

בקיצור תנסה לעבוד עם הספק הנוכחי אם לא ילך אז תחליף...

פורסם
  • מחבר

כן אתה צודק, למרות שממש נראה לי שאני יצטרך לעלות את המעבד ל1.7V משהו כזה, אז יש מצב שלא יחזיק... מצב טוב אפילו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים