פורסם 2017 במאי 268 שנים אם פספסת, לדיל-טס יש הנחות עכשיו על משלוח האקספרס, במקרה שדחוף לך. 25% או עד 40% ללאומי קארד.
פורסם 2017 במאי 268 שנים מחבר ראיתי את זה.. יצא מגניב, יש לי גם לאומי קארד. הזמנתי משם גם מאווררים למארז, המחירים ב- Newegg לא נורמלים לעומת אתרים אחרים. מקווה שלא יפוצצו לי את החלום.
פורסם 2017 במאי 268 שנים כנראה שהצליח לך. אם כי במקרה של ניו אג, הם עוד עלולים לרדוף אחר השליח עם אופניים.
פורסם 2017 במאי 278 שנים איך באמת ביצעת את ההזמנה? אני מבין ששלחת לכתובת של דילטס עם כ"א ישראלי, וב billing address איזה כתובת שמת? שלך בישראל או אותה כתובת של דילטס? (אני אעביר לך את ה10% אחרי שאני אבצע רכישה )
פורסם 2017 במאי 278 שנים מחבר ציטוט של asaf_c איך באמת ביצעת את ההזמנה? אני מבין ששלחת לכתובת של דילטס עם כ"א ישראלי, וב billing address איזה כתובת שמת? שלך בישראל או אותה כתובת של דילטס? (אני אעביר לך את ה10% אחרי שאני אבצע רכישה ) חחח שמתי את הכתובת של דילסטס גם ב- billing address. הם שולחים את החבילה עם החשבונית גם כדי שלא יהיה עיכוב במכס, אחרת סתם החבילה תתקע במכס עד שתשלח להם את החשבונית. נערך 2017 במאי 278 שנים על-ידי --- The King ---
פורסם 2017 במאי 288 שנים תתחדש .. מארז יפה. תעדכן שהגיע בשלום ואם ארזו טוב. טוב לדעת שאפשר להזמין משם.
פורסם 2017 במאי 288 שנים מחבר ציטוט של roy_y תתחדש .. מארז יפה. תעדכן שהגיע בשלום ואם ארזו טוב. טוב לדעת שאפשר להזמין משם. תודה, אעדכן
פורסם 2017 במאי 298 שנים דיל טס מציעים שירות תיווך ולוקחים $2.5 על כל $25 ערך של הזמנה. יש גם ל-USHOPS שירות תיווך. יש גם אפשרות להזמין ב-USUNLOCKED כרטיס חיוב וירטואלי שיישוייך לכתובת ארה"ב. נערך 2017 במאי 298 שנים על-ידי Boris_yo
פורסם 2017 ביוני 88 שנים ציטוט של --- The King --- מעדכן שהמשלוח הגיע בשלום. היה שווה את הכאב ראש.. אז בכתובת משלוח וגם כתובת לחיוב ציינת כתובת של DealTas ושלחת איתם אחר כך?
פורסם 2017 ביוני 88 שנים מחבר ציטוט של Boris_yo אז בכתובת משלוח וגם כתובת לחיוב ציינת כתובת של DealTas ושלחת איתם אחר כך? אכן..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.