עבור לתוכן

קניית מוצרים בeBay דרך Mustop

Featured Replies

פורסם

האם כדאי לי לקנות איי פוד מיני חדש, קופסה סגורה, מאיביי ולשלם למסטופ? זה ממש חשוב לי, וממש ממש דחוף כי המכירה מסתיימת השבוע...

תודה רבה רבה לכל מי שיענה!!

פורסם

כמה האייפוד יוצא לך?! וכמה המשלוח?! אם זה עובר את ה350 דולר עזוב את זה... אם לא, אז וואלה אולי כדאי. פשוט תן הצצה לרייטינג של המוכר, אם הוא מעל 95 אחוז תיהיה בטוח שהמוצר יגיעה אליך.

פורסם
  • מחבר

רייטינג גבוה... ניקוד של 115 ו100% פידבק חיובי..... חבל שהוא לא שולח לארץ לבד.. יש מוכרים כאלה :) אבל לא נורא העיקר הפוד :P

ראיתי גם כמה אנשים שלא כל כך אוהבים את הפוד ויותר אוהבים את האייריבר... מה ההבדלים ביניהם מבחינת איכות? הבנתי את הקטע של נוחות שימוש, אורך בטריה וכו'... אבל לי חשוב האיכות כי אני לא הולך להסתובב עם זה 8 שעות... שוב תודה רבה למי שהגיב, ולכל מי שיגיב!! (בתקווה שיגיבו :) )

פורסם

האייריבר נחשב בסאונד ליותר טוב ובעל אורך חיי בטריה גבוהים יותר. לאייפוד מצד שני יש יותר סטייל ושיק 8) אגב צור איתו קשר באימייל יכול להיות שהוא יסכים באופן חד פעמי לשלוח לך מוצר לישראל. לי זה עבד פעם עם איזה אחד שמכר שעון.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה אבל נראה לי שבכל זאת אני אלך על הפוד.... תודה רבה לbig brown balls. אפשר לתת לדיון לשקוע\לנעול

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים