עבור לתוכן

מחפש רמקולים +רסיבר ב2000 ש"ח

Featured Replies

פורסם

שלומות לכם,

אני מחפש רסיבר + רמקולים ב2000 ש"ח

הנקודה היא שזה לחדר שלי שהוא חדר קטן ואני חושב שתקציב זה מספיק אולי איפלו פחות.....

[אני משתמש באקסבוקס כנגן הדיוידי]

אני מחפש ממכם המלצות הצעות אולי אפילו למצוא לי משהו במחיר פחות שעונה על הצרכים שלי

פורסם

אממ תיהיה קצת יותר ספציפי ..

כמה רמקולים ?

לאיזה שימוש ? (DVD , משחקים , מוזיקה )

והאם יש לך אפשרות להתסובב בארץ לשמוע רמקולים ?

פורסם
  • מחבר

אני משאר ש5? יש לך הצעה ?

שימוש DVD וגם משחקים של האקסבוקס

אפשרות אני חושב שכן אבל אני לא חושב שאני מספיק מבין כדי לשמוע איכויות.......

פורסם

ב2000 שקל לא תוכל לקנות מערכת רמקולים + רסיבר אמיתית.

המקסימום שתוכל יהיה איזה רסיבר של JVC ב200 דולר + רמקולים של eltax/peerless.

אולי כדאי לך לשקול מערכת רמקולים למחשב.

פורסם
  • מחבר

מערכת איכותית של מחשב 5.1? יכול לעלות לי יותר זול? ואני זקוק גם לרסיבר?

פורסם

מערכות 5.1 של מחשב לא זקוקות למגבר, והם יכולות להיות די מפתיעות.

אני לפחות מעדיף מערכת כמו הלוג'יטאק Z560 על פני רסיבר של JVC זול עם חמישיית רמקולים ענקיים ולא איכותיים מבית פירלס או כדומה.

בתקציב שלך ניתן להשיג מערכות 5.1 למחשב די טובות, במיוחד אם יש אופציה להביא מחו"ל.

פורסם

יש לי 2 חברים שהתלבטו מה לקנות בסוף אחד קנה לפי ההמלצה של Uber Scorpion והשני קנה רסיבר JVC ו 5 רמקולים של פירלס דרך אחד המכרזים ב 1500 שקל. חברה אין בכלללל מה להשוות העוצמה והאיכות של פירלס הפתיעו אותי לטובה אחרי ששמעתי הרבה רמקולים...אגב לשניהם יש חדר די קטן

פורסם

ובגלל זה אמרתי שאני מעדיף סט סטלייטים של מחשב מאשר פירלס ורסיבר כזה.

אתה מצאת את ההפך כמתאים לך, תהנה.

פורסם
  • מחבר

איך אני מחבר 5.1 שזה סראונד לאקסבוקס בלי רסיבר? היצאה של האקסבוקס זה רגילה כזאת של audio audio video

אגב יש לך המלצה למשהו? [יש לי חדר די קטן]

לא עדיף לחסוך בהוצאות ולקנות Logitech Z640 ? יוצא זול השאלה זה מספק איכות סאונד חזקה וטובה?

פורסם

יש לי 2 חברים שהתלבטו מה לקנות בסוף אחד קנה לפי ההמלצה של Uber Scorpion והשני קנה רסיבר JVC  ו 5 רמקולים של פירלס דרך אחד המכרזים ב 1500 שקל.  חברה אין בכלללל מה להשוות העוצמה והאיכות של פירלס הפתיעו אותי לטובה אחרי ששמעתי הרבה רמקולים...אגב לשניהם יש חדר די קטן

שמע כל אחד מעדיף את סאונד שלו. גם אני הלכתי על פירלס ב1000 5 רמקולים שהוצאתי ממכרז רק שלי יש רסיבר של ימאהה RX-430 וסאב של PEAVEY 12 אינט'ש שבניתי לו קופסא ואני משתמש בעוד מגבר של ימאהה מלפני 17 שנה שמגביר לו את העוצמה . אני לא יכול להגיד אם שומעים יותר טוב מהלוג'יטק האלה (הם ניראים איכותיים) כי לא שמעתי אותם אבל הפירלס הפתיעו אותי מאוד אם סאונד שלהם!

פורסם
  • מחבר

איך אני מחבר 5.1 שזה סראונד לאקסבוקס בלי רסיבר? היצאה של האקסבוקס זה רגילה כזאת של audio audio video

אגב יש לך המלצה למשהו? [יש לי חדר די קטן]

לא עדיף לחסוך בהוצאות ולקנות  Logitech Z640 ? יוצא זול השאלה זה מספק איכות סאונד חזקה וטובה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים