עבור לתוכן

קניית לפטופ באיביי

Featured Replies

פורסם

שלום,

רציתי לשאול אם אני קונה מחשב נייד דרך איביי האם יד מיסים ומע"מ נוספים מעבר למה שכתוב במהלך הרכישה או שהכל מחושב מראש.

אני מתכנן לקנות מחשב נייד ולא רוצה הפתעות.

תודה רבה

פורסם

זה תלוי, יש שני מצבים:

- אם החבילה נשלחת דרך ה-global shipping program (זה אמור להיות כתוב בדף המוצר) אז התשלום אמור לכלול את המע"מ והכל

- אם המוכר באופן עצמאי שולח לישראל בעזרת שרות משלוחים אז התוספות לא מחושבות מראש וכנראה תצטרך לשלם מע"מ ועמלות שחרור מהמכס כשהחבילה תגיע לארץ

רק שיהיה ברור שזה שבמקרה הראשון הכל מחושב מראש לא אוטומטית הופך את זה לאפשרות הכי משתלמת, הרבה פעמים מחירי השילוח ב-global shipping program מאוד גבוהים וגם חישובי המס שלהם לפעמים מוגזמים. יש מקרים שיותר משתלם לשלוח דרך שרות כמו shipito/ushops אפילו שאתה לא יודע במדוייק את המחיר הסופי וזה גם מאפשר לקנות מוצרים שלא נשלחים לארץ בדרכים האחרות.

פורסם
ציטוט של PuppEDogg

שלום,

רציתי לשאול אם אני קונה מחשב נייד דרך איביי האם יד מיסים ומע"מ נוספים מעבר למה שכתוב במהלך הרכישה או שהכל מחושב מראש.

אני מתכנן לקנות מחשב נייד ולא רוצה הפתעות.

תודה רבה

עזובתך איביי, קנה דברים כאלה באמאזון. בעמוד התשלום רושמים לך את כל הסכום שעליך לשלם. לפעמים אפילו מחזירים לך לאחר כחודש. משלוח מהיר יותר עם מעקב מדוייק.

פורסם
  • מחבר
עזובתך איביי, קנה דברים כאלה באמאזון. בעמוד התשלום רושמים לך את כל הסכום שעליך לשלם. לפעמים אפילו מחזירים לך לאחר כחודש. משלוח מהיר יותר עם מעקב מדוייק.

פשוט מצאתי מחירים ממש נוכחים באיביי על מחשבים מחודשים שיוצא הרבה יותר זול מלקנות באמזון או מהארץ

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים