עבור לתוכן

היה לי וינדוס 7 ווינדוס 10 במחשב הביתי

Featured Replies

פורסם

אתמול הפעלתי סריקה עם ADVCLEANE בוינדוס 7 היות והיה שמה לדעתי יותר מדי פרסומים ברוסית ובערבית אחרי שADVCLEANE עשה ריסטארט עליתי ל לוינדוס 10 וניסיתי לפתוח התיקיה שיש בכונן של וינדוס 7 אך לא פתח בגלל שגיאה לאחר מכן דורש הרשאה לפתוח את הכונן                                          ניסיתי לחזור לוינדוס אל מקבל הודעה שגיאה לא פותח הווינדוס 7 זוהי מערכת הפעלה שהגיעה במקור באנגלית ועשיתי שינוי שפה ככה שאין לי תקליטור שיתן לי לתקן  ניסיתי עם התקליטור האנגלי ולא נתן                                                                                                                                                   יש לי שמה קבצים מאוד חשובים של אופיס ודברים אחרים                                                                                                                                  ניסיתי גם לייצר הרשאה והוא נתן אולי צריך להוסיף משתמש חדש בתור אדיניסטרטור ואז לנסות איני זוכר איני יודה יודע                                                  אודה על העזרה                                                 

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים