פורסם 2017 במאי 28 שנים Gigabyte ga-z970x-sli Radeon r9 290 Intel i7 4970k (ללא oc Seasonic 620 bronze נתחיל בזה ש עדכנתי את המחשב ל win 10. לאחר מכן נסיתי לחזור ל win7 וגיליתי שאני לא מצליח להכנס לביוס . שהמחשב עלה היה סימן של הלוח אם אבל שום קומבינציה של מקשים לא הכניסה אותי לביוס. שלחצתי על F12 המחשב נכנס למסך שחור עם מצביע של עכבר גדול ו זהו...ניסתי לעשות ריסט לביוס ..הוצאתי את הבטריה ל 10 דקות -30 דקות -וגם שעה... אחרי שחיברתי אותו לחשמל והדלקתי ..אותו דבר רק תמונה של הלוגו של גיגביט ולאחר כמה שניות ומסך שחור בלי שום אופציה ... בלוח אם שלי אין ג'אמפר רק 2 פינים שהבנתי שצריך לגעת בהם עם מתכת כול שהיא..חושב לציין שאחרי שניסיתי את זה במחשב רק עולה עם סימן של עכבר וזהו מסך שחור!!! ..בלי לוגו של גיגבייט..בלי אופציה ל כלום...מי שמכיר פתרון נתקל בזה בעבר השמח לעזרה ..תבוא עליכם הברכה
פורסם 2017 במאי 28 שנים לא נראה לי שזה קשור אבל בדרך כלל יש להוציא את הבטריה מלוח האם לפני שמקצרים את הפינים של ה CMOS . תנס הבלי הבטריה ותקצר למשך של 30 שניות לפחות. יש רמקול על לוח האם ? הוא ישמיע ביפים בשגיאות באתחול לפי הבעיה.
פורסם 2017 במאי 28 שנים מחבר אני קיצרתי אחרי שאני הוצאתי את הבטריה...נתקתי כרטיס מסך ארד דיסק את החשמל הכול...הוצאתי את הבטריה.. הכנסתי בין הפיינים מפתח של בית למשך חצי שעה ואז..אני אפילו לא רואה תלוגו של גיגביט ברקע ..פשוט המחשב נדלק הכול רגיל..עכבר גדול שנעלם אחרי שניה..וזהו מסך שחור.. נערך 2017 במאי 28 שנים על-ידי יצחק דנינו
פורסם 2017 במאי 28 שנים עם איזה כבל מחובר הצג ללוח (לאחר ששלפת את כרטיס המסך הנוסף) ? כניסה לביוס היא בעזרת מקש Del ולא F12. קרא במדריך עמוד 33 -> http://download.gigabyte.asia/FileList/Manual/mb_manual_ga-z97x-sli_e.pdf רמקול - ראה במדריך F_PANEL ומיקום Speaker
פורסם 2017 במאי 28 שנים מחבר Hdmi כבל שנכנס לכרטיס לr9 290 כי לכרטיס המובנה לא עובד כרגע אין תצוגה איתו.. הייתי תמיד נכנס דרך F12 ...גם שעולה הביוס הלוגו של גיגביט לא רשום del רשום F9.. F12
פורסם 2017 במאי 28 שנים מחבר יש גם ל מובנה חיבור hdmi ...או ש זה יתפוס רק על vga ..כי עם הכרטיס מסך + hdmi אני רואה עכבר ל2 שניות בעת העלת המחשב ...
פורסם 2017 במאי 38 שנים מחבר תותחחחחחחחח היה בסך הכול צריך לחבר כבל vga לכרטיס המובנה כדי לאשר תביוס ואוו תודה רבה !! כיף ללמוד דברים חדשים ..אש ל כול האלופים מ hwzone
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.