עבור לתוכן

המערכת ו הביוס לא עולים אחרי ריסט ל cmos

Featured Replies

פורסם

Gigabyte ga-z970x-sli

Radeon r9 290

Intel i7 4970k (ללא oc

Seasonic 620 bronze

נתחיל בזה ש עדכנתי את המחשב ל win 10.

לאחר מכן נסיתי לחזור ל win7 

וגיליתי שאני לא מצליח להכנס לביוס . שהמחשב עלה היה סימן של הלוח אם אבל שום קומבינציה של מקשים לא הכניסה אותי לביוס. שלחצתי על F12 

המחשב נכנס למסך שחור עם מצביע של עכבר גדול ו זהו...ניסתי לעשות ריסט לביוס ..הוצאתי את הבטריה ל 10 דקות -30 דקות -וגם שעה...

אחרי שחיברתי אותו לחשמל והדלקתי ..אותו דבר רק תמונה של הלוגו של גיגביט ולאחר כמה שניות ומסך שחור בלי שום אופציה ... בלוח אם שלי אין ג'אמפר רק 2 פינים שהבנתי שצריך לגעת בהם עם מתכת כול שהיא..חושב לציין שאחרי שניסיתי את זה במחשב רק עולה עם סימן של עכבר וזהו מסך שחור!!! ..בלי לוגו של גיגבייט..בלי אופציה ל כלום...מי שמכיר פתרון נתקל בזה בעבר השמח לעזרה ..תבוא עליכם הברכה

פורסם

לא נראה לי שזה קשור אבל בדרך כלל יש להוציא את הבטריה מלוח האם לפני שמקצרים

את הפינים של ה CMOS . תנס הבלי הבטריה ותקצר למשך של 30 שניות לפחות.

יש רמקול על לוח האם ? הוא ישמיע ביפים בשגיאות באתחול לפי הבעיה.

פורסם
  • מחבר

אני קיצרתי אחרי שאני הוצאתי את הבטריה...נתקתי כרטיס מסך ארד דיסק את החשמל הכול...הוצאתי את הבטריה.. הכנסתי בין הפיינים מפתח של בית למשך חצי שעה ואז..אני אפילו לא רואה תלוגו של גיגביט ברקע ..פשוט המחשב נדלק הכול רגיל..עכבר גדול שנעלם אחרי שניה..וזהו מסך שחור..

נערך על-ידי יצחק דנינו

פורסם

חפש במקום הפשע. מן הסתם ניתק/זז משהו.  ללא רמקול על הלוח קשה להתקדם.

פורסם
  • מחבר

מה הכוונה רמקול על הלוח אם ??

פורסם
  • מחבר

Hdmi כבל שנכנס לכרטיס לr9 290 כי לכרטיס המובנה לא עובד כרגע אין תצוגה איתו.. הייתי תמיד נכנס דרך F12 ...גם שעולה הביוס הלוגו של גיגביט לא רשום del רשום F9.. F12

פורסם

הוצא את כרטיס המסך R9 290 והשתמש בכרטיס הגראפי המובנה עם חיבור VGA או DVI.

פורסם
  • מחבר

יש גם ל מובנה חיבור hdmi ...או ש זה יתפוס רק על vga ..כי עם הכרטיס מסך + hdmi אני רואה עכבר ל2 שניות בעת העלת המחשב ...

פורסם
  • מחבר

תותחחחחחחחח היה בסך הכול צריך לחבר כבל vga לכרטיס המובנה כדי לאשר תביוס ואוו תודה רבה !! כיף ללמוד דברים חדשים ..אש ל כול האלופים מ hwzone

פורסם

tick_48.png

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים