עבור לתוכן

מסך מחשב נכבה לאחר הדלקת האור בחדר או הורדת תריס חשמלי

Featured Replies

פורסם

שלום

יש לי בעיה מוזרה עם המסך ( AOC ) מחובר בכבל DP, כשהוא עובד ואני פתאום מוריד תריס חשמלי או מדליק אור המסך נכבה ואז נדלק שוב ולפעמים לא נכבה ויש רק ריצודים בתמונה

זה התחיל בתופעה שלפעמים היה נכבה ונדלק בחזרה לאחר כמה שניות עד חצי דקה ולפעמים אני רק רואה ריצודים ותזוזה בתמונה למשך כמה שניות בודדות. ברגע שהמסך היה נכבה (מנורה כתומה) והייתי מוריד שוב את התריס המנורה הפכה לירוקה והמסך נדלק.

בשבוע האחרון המסך התחיל להיכבות עבר למנורה כתומה במקום הירוקה וקיבלתי הודעה של No Signal ניסיתי שוב להוריד את התריס והמנורה הפכה לירוקה וראיתי שהוא מחפש תמונה ושוב הודעת No Signal ולא הצליחה לחזור לי התמונה.

רק לאחר שחיברתי באמצעות כבל HDMI (שבזמן שהוא היה מחובר ניסיתי להוריד תריס חשמלי והבעיות לא קרו) ולאחר מכן החזרתי שוב לכבל DP התמונה חזרה וככה כל פעם שאני מוריד את התריס החשמלי

אשמח לעזרה

תודה רבה

פורסם

מוזר.... אני יודע שלפעמים זה גם גורם לרמקולים להשמיע רעשים.

פורסם

צריך איכשהו "לבודד" את המסך, שיהיה מכשיר שיעביר את החשמל למסך ו"יספוג" את ההפרעות.

פורסם

רק לוודא, זה קשור להפעלה של מכשירים חשמליים או לשינוי רמת האור בחדר?

פורסם
  • מחבר
ציטוט של afikr333

מוזר.... אני יודע שלפעמים זה גם גורם לרמקולים להשמיע רעשים.

באמת מוזר אני לא יודע מה לעשות

ציטוט של afikr333

צריך איכשהו "לבודד" את המסך, שיהיה מכשיר שיעביר את החשמל למסך ו"יספוג" את ההפרעות.

לא חושב שהבנתי בדיוק למה אתה מתכוון, תוכל לפרט יותר?

ציטוט של דרובו

רק לוודא, זה קשור להפעלה של מכשירים חשמליים או לשינוי רמת האור בחדר?

הפעלת מכשירים חשמליים אם אתה רוצה להגדיר את זה ככה.
הדלקת מנורה שולחנית או כיבויה והזזת תריס חשמלי 

פורסם

יש לנו משהו דומה עם הטלויזיה/רסיבר והאורות בסלון, אבל אנחנו גרים בדירה שכורה בבניין ישן אז מקבלים את זה בהבנה.

תבדוק אם התאורה והמחשב יושבים על אותו מעגל בלוח החשמל הראשי, אם כן, תבדוק מה קורה אם אתה מחבר את המחשב/מסך למעגל אחר.

פורסם

יש לי ג"כ בעיה דומה. המסך מתכבה למרות שהוא  דלוק ורק אחרי אינספור כיבוי והדלקה שלו (בהם הוא נדלק ומתכבה מייד בחזרה) הוא מואיל בטובו להיתפס ולהישאר דלוק ואז הבעיה מתחילה שוב ברגע שמכבים את המחשב ( את השומר מסך ביטלנו כי הוא גם היה מפעיל את הבעיה מחדש.

אשמח לפתרונות

פורסם
  • מחבר
ציטוט של noogie

יש לנו משהו דומה עם הטלויזיה/רסיבר והאורות בסלון, אבל אנחנו גרים בדירה שכורה בבניין ישן אז מקבלים את זה בהבנה.

תבדוק אם התאורה והמחשב יושבים על אותו מעגל בלוח החשמל הראשי, אם כן, תבדוק מה קורה אם אתה מחבר את המחשב/מסך למעגל אחר.

אני משום מה חושד שהDP עושה לי את הבעיה כי קיבלתי את הDP המקורי באורך של 1.8m והייתי צריך DP יותר ארוך אז קניתי של חברת Gold Tech 3m יש מצב שבגלל שהכבל הוא ללא הגנה ובטח הוא זבל זה קורה?

ציטוט של otmr

יש לי ג"כ בעיה דומה. המסך מתכבה למרות שהוא  דלוק ורק אחרי אינספור כיבוי והדלקה שלו (בהם הוא נדלק ומתכבה מייד בחזרה) הוא מואיל בטובו להיתפס ולהישאר דלוק ואז הבעיה מתחילה שוב ברגע שמכבים את המחשב ( את השומר מסך ביטלנו כי הוא גם היה מפעיל את הבעיה מחדש.

אשמח לפתרונות

אצלי הבעיה זה שאם אני מוריד או מעלה את התריס חשמלי או מדליק את המנורת שולחן תוך כדי שהוא עובד זה קורה

פורסם
ציטוט של Tomer6

אני משום מה חושד שהDP עושה לי את הבעיה כי קיבלתי את הDP המקורי באורך של 1.8m והייתי צריך DP יותר ארוך אז קניתי של חברת Gold Tech 3m יש מצב שבגלל שהכבל הוא ללא הגנה ובטח הוא זבל זה קורה?

נסה כבל אחר

פורסם
  • מחבר
ציטוט של afikr333

נסה כבל אחר

בארץ חוץ מGold Tech לא הצלחתי למצוא סוג אחר לכן כנראה שאצטרך לחכות לכבל מאיביי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים