עבור לתוכן

מפרט לתותח משחקים ללא צורך באוברקלוקינג! עד 8,500

Featured Replies

פורסם

ה-9800XT אף פעם לא היה קנייה כדאית ולכן אין זה רלוונטי שה-X800P עולה "רק" 2,500 ש"ח. מן הסתם הכי טוב לחכות אך לפי הפילוסופיה הזו לא תתבצע קניה מעולם.

בנוגע ל-P4 VS AMD 64BIT, התשובה היא AMD 64BIT שכן הביצועים הרבה יותר טובים ובנוסף יש תמיכה ב-64BIT.

• תגובות 33
  • צפיות 2.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

mentally - תודה רבה על התשובות העניניות שלך....ותודה לכולם על התשובות. ;)

אני סופית הולך על ה- AMD 64 רק רציתי לדעת אם כדאי את ה- 3200 או ה- 3000 כי קראתי באיזה אתר חומרה בחו"ל של-3000 יש 512K ול- 3200 יש 1024K

מישהו יודע אם זה נכון?

עכשיו בנוגע לזיכרון, יש לי 2X256 של סמסונג אבל אני לא זוכר באיזה מהירות(נראה לי 3200) השאלה שלי היא האם אני יכול להשים בחריץ השלישי סטיק של 512 במהירות שונה? ואיך זה ישפיע על ביצועי המחשב?

כמו כן על איזה לוח ל-AMD 64  אתם ממליצים שוב אני לא מריך הרבה פיצ'רים אני בסך הכל צריך כ.רשת...כרטיס קול כבר יש לי.

לגבי ה-X800 אני כנראה משיג אותו דרך איזה חבר שלי שהוא ספק חלקי מחשב ככה שאני כנראה ישיג אותו במחיר עלות שלו

ושוב תודה לכל המגיבים לשאלות שלי...

;D תודה  ;D

פורסם

לגבי הזכרון amd לא פועלים בתכנולוגית dual לכן אין זה מפריע לשים כרטיס של 512 מ"ב בנוסף ל256x2 שיש לך.

פורסם

לגבי הזכרון amd לא פועלים בתכנולוגית dual לכן אין זה מפריע לשים כרטיס של 512 מ"ב בנוסף ל256x2 שיש לך.

לא מדוייק, לכול מעבדי AMD (החל מהבארטונים) יש תמיכה בDUAL רק שזה כול כך עלוב (שיפור של איזה 2% במקרה הטוב) שפשוט מתעלמים מזה

המעבדי 64BIT של AMD כבר תומכים בצורה הרבה יותר טובה (שימו לב לאיזכור בלוחות על FSB של 800...) נכון עדיין לא כמו HT של INTEL אבל בהחלט שיפור ניכר

(התמיכה באה ביחד עם הכנסת בקר הזכרון למעבד, דבר שהוסיף שיפור ניכר בביצועים)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים