פורסם 2017 באפריל 228 שנים שלום חברים, יש לי מחשב נייד לנובו יוגה 510. מותקן עליו ווינדוס 10. יום אחד הדלקתי אותו והוא נתקע על מסך שחור עם פרטים של המערכת, ותוצאות של בדיקת זיכרון. אני מצרף תמונה בהמשך. הבעיה היא ששום דבר לא עוזר. המחשב לא מעלה את הווינדוס, או נכנס לביוס, או נותן לי לבצע שינויים כלשהם. גם בוט מusb לא עובד. גם ניסיתי ללחוץ על הכפתור novo key של הריקוברי, ועדיין המחשב מעלה את אותו המסך ונתקע על זה ושום דבר לא קורה. אשמח להצעות ופתרונות. תודה רבה ויום טוב.
פורסם 2017 באפריל 228 שנים לפי התאריך הוא בתוקף של אחריות..תשתמש בשירות של לנובו..הכי מהיר לבעיה של מחשב חדיש..בלי לעשות לו שטויות, כי הוא מגיע עם חלונות 10 אם אני לא טועה..אחריות.
פורסם 2017 באפריל 238 שנים מחבר אוקיי. אבל יש לך מושג מה גרם לזה לקרות, או איך פותרים את זה? כלומר, איך הייתי יכול לפתור את זה אם לא הייתה לי אחריות תקפה. אני פשוט רוצה ללמוד איך להתמודד עם בעיה כזאת להבא. נערך 2017 באפריל 238 שנים על-ידי skippy22
פורסם 2017 באפריל 238 שנים במסך הזה כשאתה לוחץ על NUM LOCK במקלדת יש נורה שנדלקת\נכבת? תנסה לחבר מקלדת USB עם כבל ותנסה להיכנס לביוס... נערך 2017 באפריל 238 שנים על-ידי simplify.co.il
פורסם 2017 באפריל 248 שנים מחבר כן, המקלדת מגיבה והנורות נדלקות. ניסיתי גם לחבר מקלדת חיצונית, אבל זה לא עזר.
פורסם 2017 באפריל 248 שנים תנסה להדליק את המחשב ובהפעלה ללחוץ על המקלדת USB על כל האפים (... (F1 F2 F3.. או שתוריד MANUAL של הדגם הזה של המחשב שלך... לפעמים המקש לכניסה לביוס שונה או צירוף של 2 מקשים.
פורסם 2017 באפריל 248 שנים מחבר בתחתית המסך לא רשום כלום. וניסיתי את כל מקשי האפים. ובהוראות היצרן רשום שנכנסים דרך כפתור ה novo או F2, או fn+ f2.
פורסם 2017 באפריל 248 שנים ציטוט של wildstar1 לפי התאריך הוא בתוקף של אחריות..תשתמש בשירות של לנובו..הכי מהיר לבעיה של מחשב חדיש..בלי לעשות לו שטויות, כי הוא מגיע עם חלונות 10 אם אני לא טועה..אחריות. ^^^^^^ תממש אחריות.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.