עבור לתוכן

אני איבדתי את דיסק ההתקנה ו"כרטיס" הרחבה ל-USB שהגיע עם לוח האם. מה אפשר לעשות?

Featured Replies

פורסם

אני אתמול קניתי לוח אם NF7, היו איתו דיסק ההתקנה שלו ועוד כרטיס כזה שהוא בעצם הרחבה ל-USB (היו עליו שתיים או שלוש יציאות USB). אני איבדתי אותם, חיפשתי ואני פשוט לא מוצא אותם.

בנוגע לדיסק ההתקנה זה לא בעיה, פשוט הורדתי את הדרייבר ללוח האם מאתר הבית שלו. אבל בנוגע לכרטיס הרחבה ל-USB זה חבל לאבד משהו כזה.

אז אתם יודעים אם אני אתקשר לחנות הם יסכימו לשלוח לי חדש? (לא לוח אם, מה שאיבדתי).

אני לא מתקשר לשאול אותם כי כבר התקשרתי אליהם אולי 7 פעמים ביומיים האחרונים, אז רציתי לדעת אם יש לי זכות לדרוש שישלחו לי אחד חדש לפני שאני מתקשר אליהם.

פורסם

אם איבדת אותו אין סיבה שישלחו לך אחד, אתה יכול לקנות אחד אם אתה צריך את היציאות האלו.

פורסם

איך לעזאזל איבדת את זה

זה דבר יחסית גדול

פורסם
  • מחבר

איך לעזאזל איבדת את זה

זה דבר יחסית גדול

אחי, אין לי מושג

יכול להיות שהוצאתי אותו במונית וכך איבדתי אותו

אני לא צריך עוד יציאות USB (יש לי 2 מקדימה במארז ו-2 מאחורה בלוח אם ואני משתמש רק ב-USB אחד)

רק מתוך סקרנות כמה דבר כזה עולה?

פורסם

20-30 שקל.

פורסם
  • מחבר

20-30 שקל.

זהו? הנסיעה לחנות מחשבים עולה לי 56 ש"ח, וזה עולה רק 20-30 ש"ח!!!!!!!

טוב, חשבתי הוא עולה 100-150 ש"ח אז בגלל זה דאגתי בגלל שאיבדתי אותו, אבל אם הוא זול כפי שאתה אומר אז חבל לי על הזמן שאני מבזבז בחיפוש עליו.

תודה על העזרה אחים שלי

רק עוד משהו נוסף:

בדיסק ההתקנה של לוח האם (שגם אותו איבדתי), יש תוכנות חוץ מהדרייבר ללוח האם? אם כן מאיפה אני יכול להוריד אותם?

אני כבר הורדתי את הדרייבר ללוח האם, אבל אם יש תוכנות אחרות בדיסק אז אני מעוניין להריד אותם ולצרוב אותם עם הדרייבר של הלוח על דיסק.

פורסם

כנס לאתר החברה לעמוד הבית של הלוח, אתה אמור למצוא שם דרייברים לכל התקן שנמצא על הלוח כגון: כרטיס קול, רשת וכו'.

פורסם
  • מחבר

כנס לאתר החברה לעמוד הבית של הלוח, אתה אמור למצוא שם דרייברים לכל התקן שנמצא על הלוח כגון: כרטיס קול, רשת וכו'.

נכנסתי כבר אחי, והורדתי את הדרייברים (שהם כולם מקובצים כדרייבר אחד ד"א)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים