עבור לתוכן

מבקש המצלה לאוזניות בתקציב 500 ש"ח

Featured Replies

פורסם

היי, אוזניות הן דבר שאני ממש לא מתמצה בו לכן אני מבקש את עזרתכם. התקציב הוא כ500 ש"ח והשימוש העיקרי בהם הוא יהיה למשחקי מחשב ומסיבות רשת (UT2004, ועוד) מיקרופון לא דרוש.

תודה

פורסם

grado sr-60 יתאימו לך בדיוק. הם מעולות ולא דורשות מגבר. אתה יכול למצוא אותן פה בארץ בסביבות ה-95 דולר...

פורסם

דווקא בגלל השימוש במסיבות רשת אני הייתי אומר שעדיף ללכת על משהו סגור.

אתה יכול אולי לקנות בחו"לח את הסנהיססר HD280 PRO.יש לי אותן ואני מאאאאאאד מרוצה.

אם לא אז אולי HD 212 של סנהייסר או אחד מהדגמים היותר גבוהים של סוני (380..)

פורסם
  • מחבר

grado sr-60 יתאימו לך בדיוק. הם מעולות ולא דורשות מגבר. אתה יכול למצוא אותן פה בארץ בסביבות ה-95 דולר...

איפה אני יכול למצוא אותן בארץ?

פורסם

אני ממש ממליץ נגד הגרדו, הן לא כל כך נוחות לדעתי (מסיבת רשת מכובדת זה דיי הרבה זמן עם אוזניות)

פתוחות- כל הרעש מסביב יפריע לך מאד.

ויחסית הן מאד טרבליות, עדיף אוזניות עם קצת יותר באס, הוא לא הולך לשמוע רוק קלאסי או סימפוניות איתן, הוא הולך לשחק משחקים עם פיצוצים וכאלה!

עדיף לך ללכת על אוזניות סגורות עם דגש על התדרים הנמוכים.

פורסם

למה לגראדו יש באס מעולה! לפחות ל60. זה נכון הם לא כלכך נוחות, אבל זה רק מפריע למי שיש אוזניים ממש גדולות :P. הסנהייזר הייתה אופציה טובה אם היה מישהו שהיה יכול להביא לו אותם מחול, אבל גם אז הם בד"כ עולות מעל 140 דולר להבדיל מכמה חונויות ברשת. את הגראדו אתה יכול למצוא אצל החנות שמייבאת אותם לירשולים. צור קשר עם גראדו, זה מה שאני עשיתי.

פורסם
  • מחבר

אה, ועוד משהו, בשבילי מוזיקה זה רוק כבד- האבי מטאל, וכו :P

פורסם

קודם כל הם הסנהייזר עולות 100 דולר (99 לדייק) וזה בלי לציין את העובדה שהם לא מבצעים משלוחים של המוצר הזה לישראל.

בכל אופן הגרדו יהיו מצויינות שבילך על פי הדרישות שלך, גראדו הם "ה"אוזניות לרוק.

פורסם

אולי לרוק, לא להאבי מטאל!

אני ממש לא מסכים...תראה אם אתה מוצא סוני V6 (לא V600!!!) או 7506.

ובמקרה הכי גרוע אני חושב שעדיף כבר סנהייסר HD212...

פורסם
  • מחבר

היי שוב, עקב ההמלצה כאן וקריאה במקומות אחרים, אני כנראה אשיג את ה HD280 ב 100$ (חבר נוסע לארהב)

אם יש הצעה יותר טובה בטווח המחירים הזה אנא שתפו אותי.

ויש לי עוד שאלה, האם העובדה שאני משתמש בכרטיס קול OB - ABIT AI7 , תשפיע באופן משמעותי על איכות השמע? תודה

פורסם

אם חבר שלך יקנה לך אותם בארה"ב זה יהיה אחלה דיל בהתחשב בעובדה שבאירופה הן עוד עולות בסביבות ה190 יורו! הכרטיס קול שלך די קקה ככה "שיגביל" את הסאונד של האוזניות הם יוכלו להיות הרבה יותר טובות עם כרטיס קול יותר טוב. אולי תבקש מחבר שלך שיביא איתו גם את ה- AV-710 של CHAINTECH זה אחלה כרטיס קול והוא זול לאללה- בסביבות ה30 דולר....

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים