פורסם 2002 באפריל 523 שנים בכל המשחקים שאני מנסה לשחק פרט ל c&c - renegade המסך מחליף צבעים כל הזמןכל שניה קופץ בצבע אחראיך אני מתקן את הבעייה המעצבנת הזאתי???
פורסם 2002 באפריל 523 שנים כנראה שהדרייבר של הכ.מסך כל כך חדש שהוא עדיין לא התאקלם למחשב החדש או בעיה במסך? ??? אגב - כ.מסך פצצה!
פורסם 2002 באפריל 523 שנים מחבר תודה אבל זה לא יתכן... כי זה רק עכשיו פתאום כבר יש לי את הדרייברים האלה... מהבוקר ורק עכשיו הבעיה הופיעה
פורסם 2002 באפריל 523 שנים ודרייברים מMSI?http://www.msi.com.tw/support/driver/vga_driver.htmזה הראשון (8872)
פורסם 2002 באפריל 523 שנים תראה אני יודע שיש לך את הדרייברים של MSI שקיבלת עם המוצר, אבל שווה לנסות את הדרייברים מהאתר שננתי לך, אולי הם הספיקו לעדכן את הדררייברים.תגיד, ניסית לשנות את הגדרות התצוגה במשחקים הבעייתים?
פורסם 2002 באפריל 623 שנים מחבר לא נגעתי בשום הגדרות של המשחקים, רק רציתי לשחק קצת ופתאום שמתי לב לבעיה.ובנוגע ל 4 in 1 זה ישר שאני מתקין עושה לי ב msi information ב displayAGP information: 4xזה בסדר? וזה מסמן עוד 2 אופציות
פורסם 2002 באפריל 623 שנים מחבר זהו נמאס לי כבר מזהאני הולך להתקין אקספיאני רוצה לראות איך הכרטיס יעבוד שמהאם אחרי שאני מתקין שמה 4 in 1אני אקבל יותראני נשאר על אקספי למרות שאני שונא את זהאם לא אז אני מעיף את אקספי לעזאזל ומוותר
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.