עבור לתוכן

פרספקס לנייד

Featured Replies

פורסם

אני רוצה לעשות מגן למסך של המחשב הנייד שלי (14.1') חשבתי על להדביק חתיכת פרספקס בעובי של אחד- 1.5 מ"מ .

מוכרים בכלל פרספקס בעובי כזה?

איפה אני יכול לקנות פרספקס (באיזור טבריה או בבאר שבע)?

יש דרך אחרת שאני יכול להגן על המסך?

מגן בעובי הזה לא ילחץ על המקשים (ויהרוס אותם...)?

תודה מראש על העזרה :D

פורסם

אני לא חושב שזה יצא כל כך יפה בגלל שזה יבלוט החוצה...

פורסם

אני מאמין שמוכרים כזה דבר. פרספקס תוכל לקנות אצל זגג/ כל חנות שעובדת עם פרספקס (סיבוב קטן באיזור התעשייה יעשה את העבודה).

לדעתי יש לפרספקס חיסרון די גדול - הוא נשרט מהר וכשאור (מה-LCD של הנייד לדוגמא) עובר דרכו השריטות בולטות מאוד.

אבל שווה לנסות, אם תשמור עליו לא תהיה בעיה..

פורסם

אלא אם כן הנייד שלך ממש מיוחד אז אתה לא תוכל לעשות את זה כי אין לך מספיק מרווח בין המסך למקשים.

ואפילו אם היה אני לא רואה שום דרך בה יכולת לשים את הפרספקס מבלי לקבע אותו תמידית.

למרות שזה לא הבעיה שלך אלא מה שהוזכר לעיל.

אבל לדימיון אין גבול ככה שזו רק הדעה שלי!

בהצלחה בכל מקרה...

פורסם
  • מחבר

OK, תודה על התגובות.

יש חומר אחר שאני יכול להישתמש בו במקום הפרספקס? חשבתי לקנות זכוכית, אבל אני מפחד שזכוכית בעובי 1 מ"מ תישבר יותר מהר מהמסך עצמו, ככה שזה לא רעיון טוב...

יש דרך לבדוק אם המקשים נלחצים עם אני שם משהו בינם לבין המסך?

פורסם

כמובן - תוכל להשתמש בבלזה או בדיקט ע"מ לבדוק את המגע במקשים. שניהם חומרים זולים ביותר וקלים לחיתוך. שניהם גם מגיעים בעובי של 1-1.5מ"מ כמו פרספקס.

אבל אם כל מה שאתה מעוניין בו זה כיסוי הגנה למסך, ישנן חנויות אונליין שמוכרות מדבקות המיוחדות למטרה זו, קשה לשרוט אותן, ואם זה קורה בקושי רואים, והן נדבקות למסך בקלות ודקות מאוד. ממליץ על חיפוש בגוגל מכיוון שאין לי קישור שמור לאחת כזו.

באותו אופן אגב תוכל להכין לעצמך כזה כיסוי, נסה למצוא שקף בגודל a3 או מספיק גדול ע"מ שתוכל לחתוך ממנו חתיכה בגודל מתאים, גם זול יותר ;)

פורסם
  • מחבר

אני רוצה להכין הגנה קשיחה למסך, כדי שהוא לא ישבר... המסכים האלה רגישים מאוד, ואים מישהו יחליט להצביע על משהו במסך ויתקע את האצבע כאילו זה מסך CRT רגיל, אני יכול להגיש שלום ללפטופ...

יש לי וד כמה שאלות:

מזה "בלזה" ולזיזה דיקט התכוונת (מעץ???) alianyn?

ואיך אני אמור לדעת את המקשים מלחצים כשאני סוגר את המסך? לגבי העובי, אפשר גם לקחת חבילה של דפים (שיש לי כבר בחינם ;D) ולסגור עליהם את המסך. אבל אני לא יכול לדעת את המקשים נלחצים....

אגב, אין לי בעייה לקבע את ההגנה באופן תמידי...

פורסם

בלזה זה עץ קל מאוד ודי גמיש שמשמש בעיקר לבניית טיסנים (עקב המשקל הקליל שלו יחסית לחוזק).

לדעתי אתה יכול לקנות את הציפויים האלה שהיו משתמשים בהם בעיקר לפני כמה שנים.

מן חתיכת פלסטיק שהאמצע שלה זה מן חומר שקוף. לא זוכר אם זה היה בד כזה או פלסטיק.

בכל מקרה זה היה אמור להגן מפני קרינה (כן בטח)... וזה נשלף, ככה שאתה לא צריך לסגור על זה את המחשב...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים