פורסם 2017 באפריל 128 שנים שלום בחלונות 10 אני מישתמש בתוכנה Adobe Acrobat Pro DC 2015.006.30279 בשפה אנגלית. שאני פותח מסמכים בקובץ PDF.וקורא. ואח"כ סוגר אקרובט ופותח שוב אקרובט בתמונה רואים רשימה שבעבר פתחתי קבצים. איך מנקים את הרשימה שבעבר פתחתי אותם? בתודה מראש!
פורסם 2017 באפריל 138 שנים https://answers.acrobatusers.com/Remove-list-recent-files-q100890.aspx ובכללי, אם אתה משתמש בתוכנה רק לשם קריאת קבצי PDF, ולא גם ליצירת קבצי PDF חדשים או לעריכת קבצי PDF, הייתי ממליץ להעיף לצמיתות את התוכנה הכבדה וצרכנית המשאבים הזאת, ולעבור ל-SumatraPDF, שהיא קלה וכלל לא צורכת משאבי מערכת, ובנוסף תוכנת קוד פתוח.
פורסם 2017 באפריל 168 שנים מחבר שלום לך דור. אני עושה בתוכנה אקרובט רק לצפייה קבצים. דווקא לא משפיעה כלום על מחשב שלי.יש לי במחשב דיסק קשיח SSD. תודה שנתת לי תוכנה חינם SumatraPDF .היא טובה מאוד. אבל לא היתקנתי אותה. אני נישאר בתוכנה אקרובט. אני אשמור את האתר הזה ואתן לחברים שלי את האתר הזה. אני לא צריך הרבה דברים בתוכנה אקרובט. אני רק צופה קבצים ב- PDF. איך מנקים היסטוריה קבצים שניפתחו?(כמו בתמונה רואים רשימה קבצים שניפתחו) תודה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.