עבור לתוכן

מאוורר 120MM יעבוד בצורה טובה אם אני אעשה חורים במקום שלו במקום חור?

Featured Replies

פורסם

אני הולך להתקין במארז שלי 3 מאווררים 120MM (אחד בגג מוציא, אחד מקדימה מכניס ואחד על הדלת+ מאוורר 80 MM שכבר מותקן במארז).

עכשיו אין לי דרמל שאני אוכל לעשות חור בעזרתו למאווררים וגם אין לי אפשרות כרגע לקנות אחד, אז רציתי לדעת אם אני אעשה מלא חורים קטנים עם מקדח במקום החור, המאוורר 120 MM יעבוד בצורה טובה?

עריכה:

במקום שאני אפתח תרד חדש, בבקשה תמליצו לי על משחה טובה אבל הכי זולה (שתהיה טובה) בשביל מעבד:

AMD ATHALON XP 2500 BOX

פורסם

עם יש לך מקדחה

תקנה "מקדח כוס"

הוא בא בגדלים שונים

ואני לא חושב שהוא עולה יחסית הרבה

*זהו מקדח- בצורת כוס שמאפשר לעשות חורים עגולים במיוחד ובקלות יחסית.

פורסם

תראה זה יעבוד אם תעשה הרבה חורים אבל יש כמה דברים שאתה צריך לדעת. אם החורים יהיו קטנים מידיי אז הדחיפת אוויר של המאוורר תרד והוא לא ידחוף כמו שרשום עליו וגם יכול להיות שהוא יעשה רעש יותר חזק בגלל שהוא ינסה לשאוב אוויר אבל לא יהיה לו מספיק מעבר של אוויר בגלל החורים הקטנים. מקווה שהבנתה אם לא תגיד מה לא הבנתה.

ומשחה אתה יכול להשתמש בזאת היא טובה

http://www.pchardware.co.il/docs/pd1893291390.htm

פורסם
  • מחבר

עם יש לך מקדחה

תקנה "מקדח כוס"

הוא בא בגדלים שונים

ואני לא חושב שהוא עולה יחסית הרבה

*זהו מקדח- בצורת כוס שמאפשר לעשות חורים עגולים במיוחד ובקלות יחסית.

אחי אני יודע מה זה מקדח כוס וכוס, אבל אין כוס שמתאימה למאוורר 120MM (כבר שאלתי).

ו-Cooler-Master, אחי לא ממש הבנתי את מה שאמרת, איך אני אמור לדעת באיזה גודל לעשות את החורים? רק תגיד לי איזה גודל אמור להיות החור ואבא שלי יביא לי כלי מתאים לקדוח את החורים.

פורסם

שמע בעיקרון כמה שיותר גדולים יותר טוב השאלה איפוא נמצאים החורים יענו אם הם מאחורי הפאנל הקידמי שלא רואים אותם אז תעשה יחסית גדולים משו כמו 6 מילימטר

אני הכי ממליץ לך אבל בכל זאת לעשות חור בגודל של המאורר

פורסם

משחה טרמית טובה וזולה יש את הננו בלו 2

אבל בדרך כלל גם משחות טרמיות פשוטות שתקבל במעבדת מחשבים תספיק

אני למשל ביקשתי יפה מאחת המעבדות בחיפה ונתנו לי שקית קטנה של STAR הספיק לי ל 3-4 מריחות והיא היתה לא רעה בכלל

בקשר לחור כבר אמרו קודם עדיף עם מקדח כוס בערך 2 סנטימטר מתחת לקוטר המאורר, למשל מאורר 80ממ עם מקדח של 78ממ..

או דרמל רק שזה ידרוש ממך יותר עבודה וזמן לדיוק...

דרך אגב ראיתי בן אדם שעשה המון חורים מסביב ולא בתוך העיגול, ככה עבר תוך שניות עם קאטר בין החורים והוציא עיגול שלם

אבל השיטה הזאת דורשת לא מעט עבודה לאחר מכן בשביל החלקת החור מבפנים, למנוע שריקות ורעשים מיותרים

פורסם

דרך אגב ראיתי בן אדם שעשה המון חורים מסביב ולא בתוך העיגול, ככה עבר תוך שניות עם קאטר בין החורים והוציא עיגול שלם

אבל השיטה הזאת דורשת לא מעט עבודה לאחר מכן בשביל החלקת החור מבפנים, למנוע שריקות ורעשים מיותרים

אני גם עשיתי את זה במארז הENERMAX שלי, היו לו חורים קטנים מידי אז לקחתי קאטרים, חתכתי ושמתי גריל, זה באמת דורש המון מאמץ. (יצא לא רע בהתחשב בדרך שחתכתי את זה, מזה משנה זה במילא מאחורי המחשב..)

פורסם
  • מחבר

אז מה אתם ממליצים לי:

לקדוח חורים מסביב למעגל וכך ליצור חור גדול? (ואז אני אשייף את החור כדי להוציא את הדברים החדים)

או שאני אעשה חורים כמו שאמרתי ממש מול המאוורר במקום החור?

בבקשה תמליצו לי על הדרך הכי יעילה מבין השתיים שהזכרתי, לא על הדרך הכי קלה.

רק הערה קטנה:

לא איכפת לי להתאמץ בשביל זה, וגם יופי לא כל כך משנה .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים