עבור לתוכן

האם כרטיס קול Sound Blaster 5,1 תומך 192kbps?

Featured Replies

פורסם

שירים מ-CD קנוי  , או שרים שמורידים בפורמט של 192kbps

האם הכרטיס קול הזה תומך בזה ?

או רק  Sound Blaster Audigy 2 שראיתי שהוא תומך ב-192kbps ו-24 BIT

שאלה שניה האם בסרטים ב-DVD הסאונד הוא בפורמט של 192kbps ו-24 BIT

תודה

פורסם

בעיקרון גם כרטיס קול הכי ישן יתמוך ב 192

לגבי סרטיס ב DVD לא,סרטים ב DVD משודרים בפורמט AC3

פורסם

אם איני טועה, זה בכלל לא קשור לסוג כרטיס הקול, כל כרטיס קול הכי פשוט מסוגל להשמיע שירים אפילו ב300kbps.

אני לא ממש מבין בזה, אז תחכה לתשובה מפורטת יותר ממישהו אחר.

פורסם

יש לך טעות זה לא 192 KBPS

אלה 24BIT\92KHZ

שאלה נותנים איכות סאונד גבוהה יותר כיוון שהכרטיס LIVE ! נותן רק 16 BIT

פורסם

סליחה שאני נכנס בדברים אבל אני לא רוצה לפתוח דיון חדש

יש לי אוג'י 2 (לא zs) ויש לי dvd צרוב של מטריקס רילודוד (מהמקורי אז זה חוקי!) וכשאני מנגן אותו ב powerdvd רשום בפרטים שזה ב 44khz,אז בשביל מה שילמתי ל 92???

זה יכול לנגן או שזה בגלל שזה צרוב ויכול להיות שב dvdshrink זה הוריד את האיכות בלי להגיד לי? או שיש לי בעיה בכרטיס קול?

או שהכוונה למשהו אחר...

פורסם

סליחה שאני נכנס בדברים אבל אני לא רוצה לפתוח דיון חדש

יש לי אוג'י 2 (לא zs) ויש לי dvd צרוב של מטריקס רילודוד (מהמקורי אז זה חוקי!) וכשאני מנגן אותו ב powerdvd רשום בפרטים שזה ב 44khz,אז בשביל מה שילמתי ל 92???

זה יכול לנגן או שזה בגלל שזה צרוב ויכול להיות שב dvdshrink זה הוריד את האיכות בלי להגיד לי? או שיש לי בעיה בכרטיס קול?

או שהכוונה למשהו אחר...

קודם כל תנגן DTS ..בשביל 96KHZ.

עכשיו אם ה DVD של המטריקס היה מסוג DVD9 וצרבת על DVDR רגיל אז ברור שירדה האיכות..

(DVD9 = דיוידי בגודל 8 ומשה ג'יגה)

פורסם

האם ה audigy 2 שלך מקונפג נכון?

(סתכל בתמונה)

[attachment deleted by admin]

פורסם

אבל זה לא אמר כלום על ירידת איכות בצליל רק במראה 20 אחוז פחות בערך

ואיך אני מפעיל את ה dts בהגדרות של האוג'י כי בpowerdvd יש בקושי הגדרה אחת לסאונד

ובקשר לזה שמעלי אני חושב שמדובר שם על היציאה הדיגיטלית

פורסם

הכרטיס תומך גם בוינאמפ 5 כולל כל הסקינים. סתם ...

אין דבר כזה תמיכה ב 192KBPS . נראה לי שאתה התבלבלת עם ה 96KHZ כמו שאמרו פה.

יש לי את הכרטיס הזה ולפי מה שאני יודע הוא כן תומך בזה(96KHZ).

פורסם

מה????? מה הקשר בכלל???? כשכתוב לך בקובץ MP3 שהוא 192 KBPS זה רק אומר שגודל הנתונים שהוא מכיל לשנייה אחת הוא 192 קילו בתים!

(דחוס כמובן) קובץ שמע דיגיטלי מורכב ממאות אלפי דגימות לשנייה. הדגימות האלה מקודדות לסדרה מאוד ארוכה של ביטים (1 או 0).

מה שאתה מדבר עליו זה כמה ביטים הכרטיס יכול לעבד בזמן נתון (לא יודע כמה זמן). ככל שהוא מעבד יותר ביטים לזמן נתון ככה הוא יותר מהיר יותר איכותי וכמובן יותר יקר. לי יש CREATIVE SOUNDBLASTER 5.1 LIVE! ולפי מה שאני יודע הוא תומך ב 128 BIT.

אגב, איכות דגימה של CD רגיל היא 128 Kbps (לא דחוס- פורמט WAV רגיל). ככה שאם תעשה חישוב מהיר - 700 MB לחלק ל 128KB לשנייה.

יצא 5600 שניות שזה 93 דקות בערך... זה הגודל המירבי של דקות של מוזיקה שאפשר לאחסן בדיסק רגיל.

פורסם

מה????? מה הקשר בכלל???? כשכתוב לך בקובץ MP3 שהוא 192 KBPS זה רק אומר שגודל הנתונים שהוא מכיל לשנייה אחת הוא 192 קילו בתים!

(דחוס כמובן) קובץ שמע דיגיטלי מורכב ממאות אלפי דגימות לשנייה. הדגימות האלה מקודדות לסדרה מאוד ארוכה של ביטים (1 או 0).

מה שאתה מדבר עליו זה כמה ביטים הכרטיס יכול לעבד בזמן נתון (לא יודע כמה זמן). ככל שהוא מעבד יותר ביטים לזמן נתון ככה הוא יותר מהיר יותר איכותי וכמובן יותר יקר. לי יש CREATIVE SOUNDBLASTER 5.1 LIVE! ולפי מה שאני יודע הוא תומך ב 128 BIT.

אגב, איכות דגימה של CD רגיל היא 128 Kbps (לא דחוס- פורמט WAV רגיל). ככה שאם תעשה חישוב מהיר - 700 MB לחלק ל 128KB לשנייה.

יצא 5600 שניות שזה 93 דקות בערך... זה הגודל המירבי של דקות של מוזיקה שאפשר לאחסן בדיסק רגיל.

לא בדיוק, קובץ wav הוא loseless כלומר אינו דחוס, הוא בטח ובטח שלא 128kbps, הוא יותר משו כמו 1411.....

audigy2 zs/audigy 2 תומכים ב24 ביט עד 192khz.

פורסם

אם ככה קבצי wav הם באיכות הטובה ביותר למרות שאני לא חושב שאפשר להרגיש הבדל בכלל.

אז מישהו יכול להסביר לי איך אני מראה את ה 96khz האלו שהם עובדים? כי אני תמיד רואה מקסימום 44khz בכל מקום

פורסם

בהחלט קבצי wav הם הטובים ביותר, אם תקח בחשבון שהם המקור לא יהיה כלכך מסובך להבין זאת :P בכל אופן נר5אה שאתם מתבלבלים ברוחב הפס של כרטיס הקול לבין איכות(יחס הדחיסה) של קובץ אודיו. בשביל להפעיל את ה96KHZ אתה צריך דיוידי בעל אודיו באיכות כזאת או פשוט לעשות upsampling לאודיו רגיל בעל איכות של 41KHZ(דיסק רגיל).

פורסם

96khz זה לא איכות, זה רוחב הפס.

תיאורטית זה אמור להרחיב את טווח השמע הדינמי, אבל בפועל האוזן האנושית גם ככה שומעת רק תדרים של מ20hz-20khz.

פורסם

תודה שהסברתם לי את כל הנושא עניתם לי על הכל,הרמה של הפורום גבוהה מאד ;)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים