עבור לתוכן

כרטיס מסך מזוהה כ PCI במקום AGP X 8

Featured Replies

פורסם

שלום,

יש לי כרטיס מסך FX 5700 שעובד על AGP X 8 אך משום מה הוא מזוהה בדרייבר כ PCI . גירסת הדייבירים 56.72

הלוח הוא : ASUS P4P800

תודה על העזרה

פורסם

תתקין את הדרייבר של הצ'יפסט... , 865PE... תוריד אותו או תתקין מהדרייבר שבא לך על הדיסק של לוח האם...

פורסם
  • מחבר

עדכון ביוס פתר את הבעייה, תודה לנוסטרדמוס !!!

פורסם

בשביל כזה דבר עידכון ביוס , באמת , בשביל זה לסכן את המחשב שלך? , היית צריך סך הכל להתקין דרייבר של הצ'יפסט!

פורסם
  • מחבר

אני ממש לא סיכנתי את המחשב שלי.

והדרייבר של הציפסט לא פתר לי את הבעייה.

פורסם

אז מה כן עזר ?

פורסם

עדכון ביוס פתר את הבעייה, תודה לנוסטרדמוס !!!

::)

אגב, יש דרייברים חדשים שיצאו לאחרונה לערכת השבבים 865 PE ?

פורסם

גירסה 5.1.1.1002 היא העדכנית ביותר.

נ.ב, לוחות האם האחרונים של אזוס אינם ממש ניתנים להכחדה באמצעות עדכוני ביוס, תודות לטכנולוגיית ה CrashFree II הייחודית לאזוס.

מה שלא ניסיתי לא הרג לי את הלוח, כולל כיבוי מוחלט של המחשב באמצע תהליך עדכון הביוס.

פורסם

הטכנולוגיה הזאת לא יחודית בכלל יש הרבה יצרני לוחות אם שמשתמשים בטכנולגיה דומה

ולדעתי לכבות תמחשב בזמן העדכון זה רעיון ממש גרוע ללא קשר לאם זה מוגן באיזה דרך או לא

פורסם

מלבד ה DualBios של GigaByte (פתרון מאוד צולע לדעתי), אני לא מכיר חברה נוספת שיודעת לתת מענה במידה שהלוח כושל עקב עדכון ביוס כושל.

ומה לעשות, העולם זקוק לדפוקים כמוני ע"מ להתקדם.

פורסם

ל ALBATRON יש DUAL BIOS / BIOS MIRROR

לINTEL לפחות ללוחות האחרונים,אם הביוס נדפק אז משנים ת ג"מפר ואז מדליקים תמחשב אם דיסקט בפנים שיש בו תביוס וזה משחזר

MSI/EPOX/ABIT אם הביוס נדפק זה מציג הודעה ולא ממשיך אבל מאפשר לעשות בוט מדיסקט שזה מאפשר תיקון

יש גם לאסוס/גיגהבייט משו כזה אבל זה כבר ידוע

בטוח יש גם חברות אחרות שיש להם דברים דומים אבל זה מה שאני מכיר

פורסם

במידה ויש כשל באזוס, מוצגת הודעה המודיעה על כך במפורש והלוח פונה ישירות לבקר הפלופי וה IDE ע"מ למצוא כונן פלופי/סידירום ולחפש קובץ ביוס ולהתחיל בתהליך צריבה מחדש לצ'יפ.

יעיל להחריד ומסיר כל חשש.

פורסם

גם בABIT זה אותו הדבר, זה עובד על שיטה כזאת:

יש משהו שנקרא "boot block", אז מה שקורה שאם תהליך הצריבה מתבטל באמצע, הboot block לא נפגע ואז עולה לך ההודעה הזאת להכניס דיסקט ואפשר לתקן את המצב..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים