פורסם 2004 במאי 1021 שנים שלום,יש לי כרטיס מסך FX 5700 שעובד על AGP X 8 אך משום מה הוא מזוהה בדרייבר כ PCI . גירסת הדייבירים 56.72הלוח הוא : ASUS P4P800 תודה על העזרה
פורסם 2004 במאי 1021 שנים תתקין את הדרייבר של הצ'יפסט... , 865PE... תוריד אותו או תתקין מהדרייבר שבא לך על הדיסק של לוח האם...
פורסם 2004 במאי 1021 שנים בשביל כזה דבר עידכון ביוס , באמת , בשביל זה לסכן את המחשב שלך? , היית צריך סך הכל להתקין דרייבר של הצ'יפסט!
פורסם 2004 במאי 1021 שנים מחבר אני ממש לא סיכנתי את המחשב שלי.והדרייבר של הציפסט לא פתר לי את הבעייה.
פורסם 2004 במאי 1121 שנים עדכון ביוס פתר את הבעייה, תודה לנוסטרדמוס !!! : אגב, יש דרייברים חדשים שיצאו לאחרונה לערכת השבבים 865 PE ?
פורסם 2004 במאי 1121 שנים גירסה 5.1.1.1002 היא העדכנית ביותר.נ.ב, לוחות האם האחרונים של אזוס אינם ממש ניתנים להכחדה באמצעות עדכוני ביוס, תודות לטכנולוגיית ה CrashFree II הייחודית לאזוס.מה שלא ניסיתי לא הרג לי את הלוח, כולל כיבוי מוחלט של המחשב באמצע תהליך עדכון הביוס.
פורסם 2004 במאי 1121 שנים הטכנולוגיה הזאת לא יחודית בכלל יש הרבה יצרני לוחות אם שמשתמשים בטכנולגיה דומה ולדעתי לכבות תמחשב בזמן העדכון זה רעיון ממש גרוע ללא קשר לאם זה מוגן באיזה דרך או לא
פורסם 2004 במאי 1121 שנים מלבד ה DualBios של GigaByte (פתרון מאוד צולע לדעתי), אני לא מכיר חברה נוספת שיודעת לתת מענה במידה שהלוח כושל עקב עדכון ביוס כושל.ומה לעשות, העולם זקוק לדפוקים כמוני ע"מ להתקדם.
פורסם 2004 במאי 1121 שנים ל ALBATRON יש DUAL BIOS / BIOS MIRRORלINTEL לפחות ללוחות האחרונים,אם הביוס נדפק אז משנים ת ג"מפר ואז מדליקים תמחשב אם דיסקט בפנים שיש בו תביוס וזה משחזרMSI/EPOX/ABIT אם הביוס נדפק זה מציג הודעה ולא ממשיך אבל מאפשר לעשות בוט מדיסקט שזה מאפשר תיקוןיש גם לאסוס/גיגהבייט משו כזה אבל זה כבר ידועבטוח יש גם חברות אחרות שיש להם דברים דומים אבל זה מה שאני מכיר
פורסם 2004 במאי 1121 שנים במידה ויש כשל באזוס, מוצגת הודעה המודיעה על כך במפורש והלוח פונה ישירות לבקר הפלופי וה IDE ע"מ למצוא כונן פלופי/סידירום ולחפש קובץ ביוס ולהתחיל בתהליך צריבה מחדש לצ'יפ.יעיל להחריד ומסיר כל חשש.
פורסם 2004 במאי 1121 שנים גם בABIT זה אותו הדבר, זה עובד על שיטה כזאת:יש משהו שנקרא "boot block", אז מה שקורה שאם תהליך הצריבה מתבטל באמצע, הboot block לא נפגע ואז עולה לך ההודעה הזאת להכניס דיסקט ואפשר לתקן את המצב..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.