עבור לתוכן

צריך המלצה לגבי מערכת רמקולים לקולנוע ביתי

Featured Replies

פורסם

בתקציב של 3,000-3,500 כולל סאב.

חשבתי בגדול על רביעית Mission M71 ועל סאבוופר של וורפיידל דגם Powercube 8.

מה אתם אומרים? אגב, ללא סנטר, המערכת עדיין תישמע מה שנקרא בתזונה, בסרטים? האם יהיה ניתן לצפות בסרטים עם דולבי דיגיטל או dts למרות היעדר סנטר?

ואתם חושבים שרסיבר כמו Marantz 4300 או Yamaha RXV630 יחזיקו מערכת שכזאת?

והשאלה הכי חשובה: האם כדי למקם רמקולים מדפיים אפשר לתלות אותם כמו לוויניים? או שחייבים מעמדים?

תודה.

פורסם

הבחירה טובה מאוד, הייתי הולך על המארנץ + השילוב של הרמקולים שהצעת (אם כי את הסאב, תשתדל להגדיל את התקציב במעט לpowercube 10, כי סאב 8 אינץ' לקולנוע ביתי זה מה שנקרא "לא זה")

רמקולים מדפיים כשמם הם, או שהם יושבים על מדפים, או על מתלים.

אם אתה רוצה לתלות אותם קנה מדפים קטנים פחות או יותר בגודל הרמקולים ותלה על הקיר ושם תניח את הרמקולים, אבל זה אינו פתרון מומלץ כי הרמקולים הנ"ל צריכים מרחק של כ 40-50 ס"מ מהקיר על מנת לתפקד במלוא תפוקתם.

פורסם
  • מחבר

רגע, ואם הספות שמול הטלויזיה צמודות לקיר? מה אני עושה כדי שהאחוריים גם יהיו מאחורי הספות וגם במרחק מן הקיר?

פורסם

:)

בעיה מעצבנת נכון  ::).

אצלי בבית זה כך אז הפתרון הכי טוב שחשבתי עליו הוא למקם את הרמקולים האחוריים על סטנדים שיהיו מכוונים אל הספה (פונים אחד אל השני), וכשיש סרט אקשן טוב (להרוג את ביל למשל) אני מסובב אותם על הקיר האחורי כדי שהצליל יחזור ממנו כמה שיותר זה באמת משנה את הצליל, נשמע יותר כאילו הרמקול מאחורי.

בנוסף לזה הזזתי את הספה 10 ס"מ מהקיר כדי שהרמקול יהיה כמה שיותר מאחור ;)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים