פורסם 2002 באפריל 523 שנים אין לי תמיכה של הדברים הבאים בכרטיס מסך asus 7700 ti 64mb:enviroment bump mappinggame 4 - naturepixel shaderמותקן אצלי directx 8.1 ודריברים של nvidia 21.81.מה אני יכול לעשות כדי להפעיל אותם?או שהכרטיס שלי לא תומך בהם?
פורסם 2002 באפריל 523 שנים מחבר 1. אבל כתוב באתר של nvidia שהכרטיס תומך בpixel shader ואצלי זה לא פועל!!! ניסיתי ב 3dmark2001se והוא לא מבצע את הבדיקה!!!2. תהיתי גם מה זה 4gb addressing ואיך אפשר להפעיל אותו?3. ואיך אפשר להפעיל Side Band Addressing4. למה לא פועלת הבדיקה של nature?
פורסם 2002 באפריל 523 שנים לא יודע לגבי 2,3 (ליתר דיוק אין לי כוח לבדוק\לענות)בנוגע ל4 זה בגלל שהוא משתמש בpixel shader
פורסם 2002 באפריל 523 שנים 3 תומך 2 לא!" ואיך אפשר להפעיל Side Band Addressing"? לעבור ל -WIN 98/MEמנסיון שלי אי אפשר להפעיל אותו בWIN XP(ניסיתי בעזרת תוכנה חיצונית אבל המחשב נתקע ברגע שאופציה מופעלת)
פורסם 2002 באפריל 523 שנים מחבר אני משתמש בmeאיך אני מפעיל side band?ומה זה 4gb addressing שמופיע בwcpuid ?
פורסם 2002 באפריל 523 שנים side band אמור לפעול באופן אוטומטי אם לא אז תנסה בעזרת POWERSTRIP או דומה להבקשר ל 4gb addressing אני לא בטוח אבל לא נראה לי שזה קשור לכרטיסים כדוגמת GEFORCE/RADEON
פורסם 2002 באפריל 523 שנים 3 תומך 2 לא!" ואיך אפשר להפעיל Side Band Addressing"? לעבור ל -WIN 98/MEמנסיון שלי אי אפשר להפעיל אותו בWIN XP(ניסיתי בעזרת תוכנה חיצונית אבל המחשב נתקע ברגע שאופציה מופעלת)אצלי דווקא זה עבד עם כוונון ב-NVMAX. השאלה האמיתית אם זה באמת נותן תוספת ביצועים.
פורסם 2002 באפריל 523 שנים לא הכרטיס לא תומך בזה מבחינת חומרהאותו כרטיס כמוך (כמעט)...התמיכה קיימת בג'י פורס 3 ומעלהבג'י פורס 2 - אין תמיכה כזו, לכן הוא מדלג על זה. (לא יודע מה בקשר ל MX-ים)ובקשר לתוכנה חיצונית - זה כמו שתנסה להתקין כפתור על הדש בורד באוטו שיפעיל לך את הטורבו בלחיצה...כשבעצם אין לך כלל טורבו באוטו !!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.