עבור לתוכן

Skype אחד הדברים הכי גרועים שאתה יכול להתקין על המחשב שלך?

Featured Replies

פורסם

SKYPE היא תוכנה מאוד בעייתית. היא נתקעת לפעמים ומתנהגת מוזר. בנוסף הבנתי שהיא לא בטוחה בעליל וגם מרגלת אחרייך לטובת מיקרוסופט.

אני חושב שSKYPE עובד לפי P2P ולא דרך שרת מה שהופך אותה לפחות בטוחה.

האם זה נכון ואסור להשתמש בSKYPE בכלל?

איך מורידים את SKYPE ממחשב WINDOWS 10?

פורסם

גם אצלי סקייפ מרבה להתקע לזמן קצר, במיוחד בעת מענה לשיחה ובעת סגירת סקייפ ושהתוכנה מרגישה כבדה מאוד, אם כי כפי שניתן לראות מהמפרט של המחשב שלי, שהוא ישן מאוד. דווקא במחשב של אבי ושל אימי, סקייפ רץ חלק יותר.

האם "הורדת סקייפ ממחשב Windows 10" הכוונה היא להסיר מהמחשב את סקייפ? אם כן, תכנס לרשימת התוכנות המותקנות במחשב שלך ותסיר משם את סקייפ. זו לא תוכנה שקשה להסיר (בניגוד לבבילון למשל, שצריך גם להשתמש בתוכנות סריקת נוזקות כמו ADWCleaner, Junkware Tool Removal ו-Malwarebytes כדי להסיר אותה).

אני לא חושב שאסור באיסור חמור להתקין את סקייפ, כפי שאסור להתקרב לבבילון למשל (בבילון היא נוזקה בלי מרכאות, כאשר סקייפ איננה נוזקה בכלל, למרות שהיא מרגלת ופותחת פורטים בצורה לא בטיחותית).

פורסם

אני אהבתי את הskype של פעם, זה שהיה בחלון מסכן בלי כל האופציות והפרסומות.

עכשיו היא כבדה מסורבלת וממוסחרת מדי. לצערי טרם מצאתי חלופה ראויה.

פורסם

את עניין הפרסומות בסקייפ ניתן לפחות בחלונות XP, ו-7 להשמיד באופן 100% מוחלט ע"י הוספת הכתובת https://apps.skype.com לרשימת האתרים המוגבלים של Internet Explorer (הדבר גם חוסם את ה-Skype Home של סקייפ, שמופיע בעת פתיחתו).

מה שהכי הרגיז אותי, זה זה שהם העבירו את המסנג'ר שלהם לסקייפ, דבר שמונע ממני להשתמש בו עם Miranda.

פורסם
  • מחבר

אמת אין צורך להסיר. במחשב הWINDOWS 10 "כמו 7" פשוט ביטלתי את SKYPE  מהאפליקציות שרצות באיתחול.

אני תוהה אם בלאפטופ זה אותו הדבר? גם WINDOWS 10, כי הסקייפ נראה יותר אינטגרייטד לווינדוס.

כרגע לא עובד כל כך עם הלפטופ בכל מקרה...

ומשהו הזוי... יש מצב שסקייפ מאט את התקשורת לכל המחשבים על אותו הראוטר? אוליי אם הוא במקרה צורך המון תעבורה... לא יודע.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים