עבור לתוכן

מיני פרויקט: כרטיס מגבר לרמקולים

Featured Replies

פורסם

כבר כמה זמן אני רוצה להכניס מגבר פנימי לHTPC שעשיתי.

בגלל שהוא יושב בסלון אז רמקולים של מחשב(מוגברים) אין לו והוא מחובר למערכת מיני של SONY.

כל פעם שאני מדליק את המחשב אני צריך להדליק גם את המערכת וכך גם בכיבוי .

וגם המערכת תופסת מקום וחלק מהקטע ב HTPC זה הכל במכשיר אחד.

אז החלטתי היום שאני עושה כרטיס שיהיה מגבר.

לקחתי מודם ישן והורדתי ממנו את כל הרכיבים שהיו עליו והשארתי רק את הפלסטיק.

שמתי עליו מגבר של סמסונג 25W*2 עשיתי לו שני יציאות RCA מאחורה והוא מקבל חשמל מחיבור מולקס.

הנה כמה תמונות והסברים:

תמונה ראשונה  : המודם ליפני הכל

"   שניה ושלישית :הכרטיס אחרי שהורדתי את כל מה שהיה עליו

"  תמונה רבעית :המגבר

" חמישית ושישית :המגבר על הכרטיס+היציאות מאחורה ואפשר לראות את חיבור המולקס בצד שמאל למעלה.

http://photos.walla.co.il/f_b_i 

עכשיו שומעים אפילו יותר טוב מההגברה של הSONY.

עכשיו חשבתי לשפר ואני רוצה לעשות את אותו דבר רק שהמגבר ישב על הכרטיס עצמו ויקבל חשמל מהלוח.

האם בחריץ PCI יש 12V?

ואולי למישהו יש מסמך או אתר שאומר מה כל פין ב PCI?

פורסם

אדיר!

לי יש מערכת למחשב שכוללת סאב + 2 לווינים שמתחברים למחשב דרך הסאב, כמו כן יש לי מערכת מיני

רציתי לעשות מערכת 4.1 עם הציוד שיש לי - מערכת המיני עם 2 הרמקולים שלה יהיו 2 קדמיים + סאב + 2 לווינים שמחוברים ישירות למחשב

אחרי הלחמה פשוטה של החיבורים של הלווינים לשקע RCA ואז דרך מתאם לPL3 חיברתי את הלווינים שלי ישורות למחשב, אבל מה? שומעים כול כך חלש - אין הגברה!

מה שאתה עשית הוא בדיוק מה שאני צריך להשלים את מערכת הקול שלי

יש מצב להוציא מדריך או הפניה לחומר איך לבנות מגבר פשוט? (הידע שלי במערכות אודיו שואף לאפס, אבל מצד שני ככה היה גם הידע שלי בחומרה של מחשב ועכשיו אני שולט בכולל מה שיש..)

ושוב, יצא מצויין, כול הכבוד!

פורסם

Pci הוא 3.3 וולט אם אני זוכר נכון, אתה לא יכול (וגם לא הייתי מנסה) להוציא משם 12.

פורסם

שאני אבין .......אין הריי שום קשר בין המגבר ובין הלוח של המודן , הוא סתם יושב עליו כן ? אם כך אז למה עשיתה את זה בכלל לא היה יותר פשוט לתקוע אותו איפשהו , והמגבר נבנה לבד ?

רעיון חמוד

פורסם

קודם כל-פרויקט ממש יפה, כל הכבוד על הרעיון, התכנון והביצוע!

גם אני מצטרף לשאלה אם למישהו יש הסבר על תפקיד הרגליים של סלוט PCI, איך ניתן לשלוט עליו, האם הכתובת של חריצי ה-PCI קבועה או משתנה מלוח אם אחד לשני?

ד"א-f_b_i, יהיה יותר קל לראות את ההודעה אם תכניס את התמונות לתוך ההודעה עצמה, למשל ככה:

תמונה ראשונה:
[img=http://grm.m.walla.co.il/briefcase/00f3/f/_/b/_/i/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/200405092310377493/200405092311171578/Image.jpg]

תמונה שניה:
[img=http://grm.m.walla.co.il/briefcase/00f3/f/_/b/_/i/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/200405092310377493/200405092312034241/Image(01).jpg]

וכן הלאה....

פורסם
  • מחבר

אין שם קשר בין המגבר ללוח, הורדתי מהכרטיס את כל המגעים.

עשיתי את זה שישב בחריץ כי זה יותר יפה שזה יושב ככה ולא תקוע איפה שהוא במארז.

וגם ככה יותר קל אם היציאות.

המגבר לא נבנה לבד הוצאתי אותו מרמקולים של מחשב.

אבל עכשיו (ממש עכשיו, לקחתי הפסקה) אני בונה מגבר לבד.

ואני יחליף כי המגבר הקודם לא היה מספיק חזק לטעמי אז יש לי קיט של 40W*2.

פורסם

סבבה אחלה .......אתה יכול לחבר אותו פשוט על דבק חם או על ברגים בתוך המארז או משהו במקום על כרטיס

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים