עבור לתוכן

קניתי זיכרון 256MB 400DDR, והמחשב מזהה אותו כ-333DDR!!!!! למהה?

Featured Replies

פורסם

NVIDIA system utillity זה רק ללוחות מבוססי צ'יפסט של NVIDIA, תוכנה שתפעל על כולם היא CPU-Z

פורסם

ניסיתי אותה היא לא מראה לי מה שאני מחפש......

[attachment deleted by admin]

פורסם

הבאס של המעבד שלך הוא 166 מה"ז (333 אפקטיבי).

יש סיכויי שהביצועים של המערכת למעשה גבוהים יותר כשהזיכרון פועל ב 333 מה"ז מאשר ב 400.

פורסם
  • מחבר

תוספת:

blackman10 עשית בדיוק מה שרציתי שתעשה.. עכשיו העלת את המהירות של הזיכרונות שלך מ333 ל400... וזהו סבבה אין לך מה לדאוג

תודה אחי

פורסם

לפי דעתי זה מציג לך333 במקום 400 גי המעבד שלך תומך ב333 fsb לכן זה מציג 400 כמו כן רק במעבדי amd ahtlon xp barton 3200+ יש באס 400 אם היה לך מעבד כזה והיית שם את הזיכרון שקנית היה מופיע לך 400 fsb

פורסם

לVatos-Locos, לפי התמונה שצירפת, אני מעריך שנתנו לך זכרון שהוא 333MHz ולא 400 כי התוכנה רושמת שהוא 2700 ואת זה הוא מקבל מהSPD ששוכן על הזכרון (ולא ממהירותו הנוכחית). בדוק אם הזכרון שקיבלת אם הוא באמת 400, נסה להשתמש גם בAIDA32, אולי התבלבלו והביאו לך 333 במקום.

SPD יתן לך 333 AUTO יתן לך 400... (לדעתי לא סגור על הAUTO)

לא נראה לי.

אני חושב שאם היה לך זכרון 400מה"ץ שניהם היו נותנים לך 400מה"ץ אבל מה שבטוח הוא שאם הזכרון הוא 400MHz אז הSPD בטוח יגדיר אותו ל400MHz.

פורסם

הוא אמר שהזיכרונות שלו 333 לכן SPD יתן לו 333 :o

פורסם

באמת יש לי זכרונות 333 (: הבעיה עם הזיהוי תדר\יחס הסתדרה שהחלפתי לוח..

אני עכשיו ביחס 5:4 הFSB של המעבד על 200 ושל הזכרונות על 166

עקרונית אמרו לי שהזכרונות שלי יכולים לעבוד על 200 אבל לא בא לי לסכן אותם אני מעדיף לשמור אותם תקינים ולמכור אותם

פורסם

איש שחור - יש לי אותה קונפיגורציה עובדת בבית(פחות או יותר) וממה שבדקתי עמירם צודק.

כשהזכרונות עובדים בסינכרוניזציה(אהה איזה מילה דפקתי) עם המעבד (333) המערכת עובדת

למרבה הפלא מהר יותר.

ההסבר פשוט : אם תירה במטווח ברווזים המהירות גדולה יותר מתנועת המטרות תפגע פחות.

גם במחשבים - פעולות לא מתוזמנות נכון - נותנות תוצאות פחות טובות.....

(ואתם חייבים להודות שהרעיון על מטווח ברווזים גדול.........) ;D

פורסם
  • מחבר

טוב, תודה אחי. אני אנסה את זה היום.

ולא ממש אהבתי את הכינוי של "איש שחור", ואני לא שחור דרך אגב.

פורסם

מצטער - לא התכוונתי לפגוע

סתם תרגום חופשי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים