פורסם 2004 במאי 921 שנים שלום,אהי מתלבט בין שני הלוחות האלה, יש המלצות?דרך אגב, בחרתי בלוחות אילו מאחר ואני מרכיב מחשב וחשוב שרוחב הלוח יהיה עד 20 ס"מ יתקבלו בברכה גם המלצות נוספותתודה
פורסם 2004 במאי 921 שנים האסוס עובד על צ'יפסטים של VIAוהאביט על Intel 865PEאצל אסוס לא כתוב אם יש תמיכה ב DUAL DDRואצל אביט רשום שיש תמיכהחוצמזה אין הרבה הבדלתעשה את השיקולים שלך יחסית לכסף
פורסם 2004 במאי 921 שנים מחבר כן ראיתי את זה, מהבדל מבחינת הציפסט בין החברות, מהעדיףבנוסף ראיתי כי לאסוס יש 3 חריצי זיכרון לעומת 2 באביטמה עדיך מבחינת בעצועים 2 חריצים תומכי דואל או 3 חריצים המאפשרים יותר זיכרוןתודה
פורסם 2004 במאי 1021 שנים יש ל VIA צ'יפסט שנקרא PT880 (להבדיל מה PT800), הוא תומך בדואל.עדיף כמובן הלוח מבוסס I865PE מבחינת ביצועים, השאלה היא מה השימוש ומה התקציב.
פורסם 2004 במאי 1021 שנים מחבר כן אני יודע שיש צייפסט של VIA שתומך בדואל אבל בדגם שציינתי אין, וכמו שאמרתי בהתחלה חשוב לי שרוחב הלוח לא יעבור את ה-20 ס"ממטרת המחשב זה קולנוע בייתי, כלומר אני צריך מחשב שקט (בשניהם יש קירור פאסיבי של הצייפסט) וברוחב 20 ס"מ שייכנס בקופסה ישנה שיש ברשותיואני רוצה להשתמש בו להרכבת המחשב,האם יש העדפה לאחד הלוחות?
פורסם 2004 במאי 1021 שנים קח בחשבון שגם אם הלוח מתאים פיזית למארז הישן יכול להיות שהמארז לא מאווורר מספיק בשביל מערכת מודרנית ושהספק שלו בטח חלש מדי.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.