פורסם 2017 בפברואר 198 שנים שלום ראיתי שמוכרים windows 10 ב ebay במחיר של 20 שקל ובארץ מוכרים אותו ב 600 שקל והמליצו לי לקנות מחול באיביי, המחיר שם זול הרבה הרבה יותר השאלה היא האם זה מקורי? כי אם כן למה לי לשלם 600 שקל? תודה
פורסם 2017 בפברואר 198 שנים אין סיכוי שב20 ש"ח זה מקורי, למה אתה צריך חוקי? ואם כבר לא חוקי אז למה לקנות?
פורסם 2017 בפברואר 198 שנים ציטוט של Yehudaa קניתי לאחרונה ווינדוס 10 מאיביי ב 17 ש"ח , עובד טוב . אבל זה לא חוקי, אז למה לקנות ולא להוריד?
פורסם 2017 בפברואר 198 שנים ציטוט של Yehudaa כל עוד מיקרו סופט מאשרת אני לא מתווכח . לפי מה החלטת שמייקרוסופט מאשרת?? בגלל שזה עובד?! ברור שזה עובד
פורסם 2017 בפברואר 198 שנים ציטוט של oneq שלום ראיתי שמוכרים windows 10 ב ebay במחיר של 20 שקל ובארץ מוכרים אותו ב 600 שקל והמליצו לי לקנות מחול באיביי, המחיר שם זול הרבה הרבה יותר השאלה היא האם זה מקורי? כי אם כן למה לי לשלם 600 שקל? תודה לגבי EBAY אני לא יודע אבל למשל באתר kinguin מציעים את וינוס 10 ב30$ וזה חוקי. צריך להיות כתוב עם digital entitlement
פורסם 2017 בפברואר 198 שנים ניתן לבדוק גם ע"י run -> slmgr.vbs /dlv al איך ייתכן שמוכרים חוקי במחיר הזה?
פורסם 2017 בפברואר 198 שנים ציטוט של afikr333 ניתן לבדוק גם ע"י run -> slmgr.vbs /dlv al איך ייתכן שמוכרים חוקי במחיר הזה? יש מדינות עניות ?
פורסם 2017 בפברואר 198 שנים ציטוט של amir8824 יש מדינות עניות ? אבל בכל מקרה הם צריכים לקנות את זה ממייקרוסופט, אתה רוצה להגיד לי שהחנויות בארץ קונות את זה בפחות מ100 ומוכרות ב500-600?
פורסם 2017 בפברואר 198 שנים יש גם לזה מנועי השוואת מחירים כמו allkeyshop.com , אמינות כל אתר שונה, יש המוכרים מבודדים כמו ebay, ויש המוכרים בעצמם. יש רמות בטחונות שונות מהמוכרים. יש גם תוכניות ביטוח לכמה מהאתרים. לדוגמא g2a נותנים חודש חינם ואז אירו ומשהו לחודש, וזה תקף גם לכמה אתרים אחרים שמשלמים דרכם. אפשר אולי גם להשתמש באחריות של paypal. מעולם לא ניסיתי. אגב, רשיון חלונות 10 ממהדורת יום ההולדת צמוד לחשבון מיקרוסופט וניתן להעברה בין מחשבים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.