פורסם 2004 במאי 921 שנים סה"כ החלפתי את המאוורר למעבד המארז : המאוורר שהחלפתי : שני מאווררים : מאוורר מסכן של אינטל...מקרר את הספק לא היה לי איפה לשים אותו... חחחחחחחחח סרטון קטן שמראה את המארז... http://members.lycos.co.uk/asafy01/my%20computer/new_cpu_fan.WMV [glow=black,2,300]תגובות בבקשה!!! ;D [/glow]
פורסם 2004 במאי 921 שנים אם הייתי מבין יותר מחצי מהתמונות הייתי אומר משהואבל בן אדם תשפר דחוףבכל זאת המאוורר צריך להיות שקוף(עם לד)והמדבקה של אינטל לא במקוםוגם סידור החוטים לא מי יודע מה
פורסם 2004 במאי 921 שנים מחבר אמ...זה לא מדבקה של אינטל.....יש לי אחת מפאנל הקדמי....מה שאתה רואה בתמונה זה סתם נייר שמודפס עליו הלוגו של אינטל....
פורסם 2004 במאי 1221 שנים מחבר wow man! קורס לצילום דחוף....לא הצלחתי לראות את המוד..אני מצלם מהWEB CAM שלי!!!
פורסם 2004 במאי 1321 שנים באמת אני לא מבין מה זה תארד שלם שמתלונן על התמונותזה מה יש זה לא אשמתו זה איכות של מצלמות רשת, זה לא יעזור אם כן בן אדם יוסיף ויגיד שהתמונות לא מובנות אני בטוח שפותח התארד מודע לזה..בכל מקרה אני חייב לציין שהתמונות בכלל לא מובנות וכדאי שתשפר את זה בדחיפות.. חחח סתם (:איזה סינק יש על המעבד עכשיו ואיזה מאורר, אמרו פה משהו על מאורר לדים אבל לא כל כך הבנתי למה הכוונה..
פורסם 2004 במאי 1321 שנים מחבר אמ....היה לי משעמם מאוד(!!!) והחלטתי להחליף מאורר למעבד..כי האינטל המחורבן(סליחה על המילה) הרעיש כל הזמן גם אחרי ששימנתי אותו.הסינק של אינטל,ומאורר ג'נרי חזק מאוד(!),מי שאמר כאן על שאני צריך לקנות מאוורר לדים,לא תודה ,אני לא צריך בנתיים עם לדים כי אין לי חלון(אני אולי אכין בחופש ...) ואני אוהב את המאוורר כמו שהוא...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.