עבור לתוכן

9800P או להמתין.

Featured Replies

פורסם

מה אתם אומרים לקנות 9800PRO או לחכות לכרטיסי הדור החדש החלשים ויתר (X800SE או משהו).

אני לא יודע אם זה יהיה שווה לקנות היום 9800P כי הוא יתישן מהר.

אם אני יחכה כמה זמן בערך זה יכך?

הבעיה הגדולה היא שיש לי GF4 MX ואני לא חושב שהוא יחזיק יותר מחודשיים נוספים.

פורסם

לא שווה לחכות

באמריקה הכול זול אבל תאר לך מה יהיה פה המחיר של הכרטיסים החדשים שלATI/NVIDIA כולל מעמ... בטח יהיה הרבה יותר יקר מ 9800 פרו,סך הכול 9800 פרו אולי לא הכרטיס הכי טוב שיש כרגע אבל הוא עדיין תותח רציני

פורסם

נפתחים על זה כל כך הרבה דיונים!

אתם לא יכולים לעשות שיקולים לבד? ה9800פרו הוא כרטיס מעולה וגם אחרי שייצא דור הכרטיסים החדש אל האור הוא עדיין יהיה מצויין! ועוד במחיר כזה!

נגיד גם שהכרטיסים החדשים יהיו טובים יותר ב20% עדיין המחיר ביחס לתוספת הביצועים הזעירה יחסית לכמות הביצועים לא שווה את תוספת הכסף.

אבל כל אחד ושיקוליו, בהצלחה בקנייה!

פורסם

הכרטיסים החדשים טובים יותר ב- 100%, לפחות בגרסאות החזקות - אך עדיין זה הפרש ענק.

לדעתי כדאי לך לחכות ל- X800P (כמוני), כי הוא לא יעלה יותר מ- 2500 ש''ח.

לדוגמה, ב- CompUSA אתה מוצא את הכרטיס ב- 350$ (= 1600 ש''ח!), ככה גם ב- EBay ועוד.

פורסם

תלוי עד כמה את מוכן לחכות, ובמקרה שלך אם זה קריטי כמו שזה נשמע ( GF4 ) לך על 9800פרו ותיהיה מאושר.

פורסם

שמע אני באותו סיפור כמוך אבל עשיתי את החישוב והחלטתי לקחת 9800 פרו בלי לחכות אני גם יסביר לך למה.

תסתכל על המחירים בחו"ל המחיר של 9800 פרו הוא 200 דולר בערך של X800PRO ארבע מאות דולר בערך מה שאומר שהכרטיס יעלה פי 2 גם בארץ, נכון הוא נותן ביצועים עדיפים אולי אפילו ב100 אחוז אבל הוא עולה פי שתיים, אותו דבר אני יכול לקחת FX5200 להשוות אותו ל9600XT שעולה כפול ולהגיד זה יותר טוב תבין שעל כול פרם יותר אתה משלם יותר כסף.

אז השאלה אם אתה מוכן להשקיע יותר כסף לקנות 9800 פרו שהיום ניתן למצוא בארץ OEM כבר באזור ה1300 שקל או לשלם פי שתיים כסף ולקנות XPRO אני אישית חושב ש1300-1500 שקל זו השקעה גדולה מספיק בשביל כרטיס ולא צריך יותר.

פורסם

אם יש לך את הכסף לקנות את הכרטיס מהדור החדש שהוא יצא (2000-3000 ש"ח) אז אני הייתי מציע לך לחכות אבל אם לא אז תקנה את ה- 9800 PRo

פורסם

הסיבה היחידה ששווה לחכות זה בשביל שהמחיר של 9800PRO ירד

ממש אין טעם לקנות את הכרטיס HIGH-END ברגע שהוא יוצא - פשוט בזבוז כסף

3000 שקל זה המון - המון כסף לכרטיס מסך

גם 1500 זה לא מעט

פורסם
  • מחבר

אני מדבר על הכרטיסים החלשים לא על ה"הי-אנד" שיצאו עכשיו, כמה זמן אני צריך לחכות עד שהם יצאו?

ברור שאני לא ישלם 2000 שקל על כרטיס מסך, אבל אולי ב1300 רק בעוד חודשיים יצאו כרטיסים טובים מה9800P באיזה 50%, זאת ההתלבטות שלי.

אני לא יודע כמה זמן זה באמת יכך.

פורסם

אני מדבר על הכרטיסים החלשים לא על ה"הי-אנד" שיצאו עכשיו, כמה זמן אני צריך לחכות עד שהם יצאו?

ברור שאני לא ישלם 2000 שקל על כרטיס מסך, אבל אולי ב1300 רק בעוד חודשיים יצאו כרטיסים טובים מה9800P באיזה 50%, זאת ההתלבטות שלי.

אני לא יודע כמה זמן זה באמת יכך.

לא נכון. לפי מה שאני יודע (וקראתי) ה- X800 Pro יצא בחו"ל כבר ב- 4\6 במאי, וכנראה הם אמורים להגיע בסוף החודש. ולא נראה לי שה- X800 SE יעלה 1300 ש"ח.

פורסם
  • מחבר

למה לא?

X800 יעלה בערך 2000 שקל

X800SE יעלה 1300-1600 שקל, מה לא הגיוני?

פורסם

ה-X800 PRO לא הולך לעלות 2,000 ש"ח לפחות בחצי השנה הקרובה. ה-SE אמנם יהיה מהיר יותר מה-9800P אך לא בצורה משמעותית אשר תצדיק את התוספת למחיר (הוא צפוי לעלות לפחות 1,800 ש"ח).

פורסם

השאלה בכלל למה צריך את הכרטיס הזה ???

ATI משלמת למפתחי משחקים מליונים כדי שהם יוכלו להגיד הנה יש משחק לכרטיס הזה !!!

חברה שפויה שמפתחת משחקים לא תעשה משחקים כאלה ,כי אז היא מאבדת את השוק

חברה שרוצה למכור הרבה משחקים ,בונה אותם לשוק הרחב ,(אם דרישות חומרה בנוניות מינוס )

פורסם
  • מחבר

אבל מה לעשות שכל המשחקים גדולים באמת עוברים למנועים חדשים ומשוכללים כמו FARCRY DOOM HL2 STALKER ועוד כמה.

צריך לעמוד בקצב, למרות שחברות צריכות להשקיע יותר בשכלול המנועים בכך שיפעלו על מחשבים חלשים כמו למשל FAR CRY שפועל אפילו על הGF4 MX שלי (אבל נראה נורא) בקצב סביר.

טוב תודה לכולם, 9800P IT IS.

פורסם

נפתחים על זה כל כך הרבה דיונים!

אתם לא יכולים לעשות שיקולים לבד? ה9800פרו הוא כרטיס מעולה וגם אחרי שייצא דור הכרטיסים החדש אל האור הוא עדיין יהיה מצויין! ועוד במחיר כזה!

נגיד גם שהכרטיסים החדשים יהיו טובים יותר ב20% עדיין המחיר ביחס לתוספת הביצועים הזעירה יחסית לכמות הביצועים לא שווה את תוספת הכסף.

אבל כל אחד ושיקוליו, בהצלחה בקנייה!

כמה שזה מרגיז שאנשים זורקים דברים סתם...

הקטע הוא שX800PRO ומעלה מספק פי 2-3 יותר ביצועים מהR9800P!

זה לא כמו היחס בין R9800 PRO ל- R9800XT(ביזבוז כסף טוטאלי),

כבר היתה מהפכה כזו: גיפה 4 TI שלטו בHI END ופתאום הRADEON9700PRO צץ מחברה שהיתה ידועה כ"זניחה", ואכל בלי מלח את ה-TI, עם פי 1.5-2 ביצועים.

בקיצור: R9800P----> R9800XT התפתחות קטנה, לא להמתין ולקנות מה שהכי משתלם. R9800P------> X800 מהפכה, להמתין ועוד איך להמתין

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים