פורסם 2017 בפברואר 118 שנים אהלן אז היתי רוצה לקנות לבית מדפסת בתקציב של עד 800 שקלים. ההעדפות שלי הן כאלו: 1.חיבור אלחוטי (WIFI) מכיוון שאני רוצה לשים אותה בפינה בבית לא ליד המחשב. 2.פקס,צילום,סריקה וכו'. 3.שתיהיה לייזר,הבנתי שזה מאריך חיים? 4.אם נכנס בתקציב צבעוני אז עדיף,אפרופו צבעוני המדפסת בקישור למטה היא גם צבעונית? 4.עדיפות לסמסונג? מכיוון שאני משתמש בפלאפונים שלהם ואני יכול להדפיס ללא בעיות תאימות. חשבתי על זו: https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=14389 מה אתם אומרים? יש מדפסת אחרת עדיפה על פניה? תודה מראש. נערך 2017 בפברואר 118 שנים על-ידי xDa
פורסם 2017 בפברואר 138 שנים המדפסת שהבאת היא שחור לבן. אני מרוצה מהסדרות החצי עסקיות של סמסונג אבל לשימוש ביתי יכול להיות שזה קצת אוברקיל.
פורסם 2017 בפברואר 138 שנים ציטוט של xDa אהלן אז היתי רוצה לקנות לבית מדפסת בתקציב של עד 800 שקלים. ההעדפות שלי הן כאלו: 1.חיבור אלחוטי (WIFI) מכיוון שאני רוצה לשים אותה בפינה בבית לא ליד המחשב. 2.פקס,צילום,סריקה וכו'. 3.שתיהיה לייזר,הבנתי שזה מאריך חיים? 4.אם נכנס בתקציב צבעוני אז עדיף,אפרופו צבעוני המדפסת בקישור למטה היא גם צבעונית? 4.עדיפות לסמסונג? מכיוון שאני משתמש בפלאפונים שלהם ואני יכול להדפיס ללא בעיות תאימות. חשבתי על זו: https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=14389 מה אתם אומרים? יש מדפסת אחרת עדיפה על פניה? תודה מראש. מדפסת לייזר קונים בשימוש של מעל מאה דפים בחודש של הדפסה, הכוונה לאריכות חיים היא להוצאות הנוספות עבור החלקים שאחראים לצבע במדפסות, אם אתה מדפיס מעל 100 דפים בחודש הייתי כן ממליץ על לייזר מבית סמסונג. אם זה לא העניין אז מדפסת דיו משולבת מבית Cannon או סמסונג.
פורסם 2017 בפברואר 148 שנים בערך האנגלי "Planned obsolescence" שבויקיפדיה, קראתי שמדפסות הלייזר של סמסונג מתוכנתות להפסיק לעבוד לאחר פרק זמן מסויים של שימוש (ראו פסקה Programmed obsolescence).
פורסם 2017 בפברואר 148 שנים שימוש ביתי ממוצע מאפשר רכיזת מדפת ביתית דיו . העלויות נעות בין 300 ל 400 ש"ח והדיו יחסית זול. אין סיבה לרכוש לייזר. מדפסת כזאת (בהנחה שתדפיס בה לפחות דף אחד בחודש) תשרוד לך לפחות שנתיים לפי עלות של 150-200 ש"ח לשנה + דיו מדובר בעיסקה המשתלמת. לגביי דגמים : http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=c-printer&db5620=5621&db1989069=3365632 תבחר כל אחת מהן בתקציב.
פורסם 2017 בפברואר 148 שנים לא להתקרב ל-HP: למחסניות שלהן יש שבבים חכמים שמזייפים את כמות הדיו שנשאר בהן ע"י ספירת כמות העמודים שהודפסו איתן, ומשביתות אותן לאחר כמות מסויימת של עמודים או בתאריך תפוגה שתוכנת מראש למחסנית. כמו כן, מדפסות HP לא תומכות במחסניות חלופיות. הייתי ממליץ על קנון שאין למחסניות שלהן שבבים, ואשר מודדות את כמות הדיו באמצעים אופטיים. יש לי מדפסת לא משולבת של קנון, IP5300, שאני מסוגל להדפיס עם המחסניות שלהן עד לטיפה האחרונה של הדיו שנשאר במחסנית, גם כאשר המדפסת מתריעה שנגמר בה הדיו. בנוסף, קנון תומכים במחסניות חלופיות בניגוד ל-HP.
פורסם 2017 בפברואר 148 שנים ציטוט של dor123 לא להתקרב ל-HP: למחסניות שלהן יש שבבים חכמים שמזייפים את כמות הדיו שנשאר בהן ע"י ספירת כמות העמודים שהודפסו איתן, ומשביתות אותן לאחר כמות מסויימת של עמודים או בתאריך תפוגה שתוכנת מראש למחסנית. כמו כן, מדפסות HP לא תומכות במחסניות חלופיות. הייתי ממליץ על קנון שאין למחסניות שלהן שבבים, ואשר מודדות את כמות הדיו באמצעים אופטיים. יש לי מדפסת לא משולבת של קנון, IP5300, שאני מסוגל להדפיס עם המחסניות שלהן עד לטיפה האחרונה של הדיו שנשאר במחסנית, גם כאשר המדפסת מתריעה שנגמר בה הדיו. בנוסף, קנון תומכים במחסניות חלופיות בניגוד ל-HP. HP תומכות בדיו חלופי למרות הנאמר מעלה (החסימה הוסרה בשל פסיקת בית משפט) בכל מקרה ממש לא משנה איזו מדפסת לוקחים כולן פחות או יותר זהות.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.