עבור לתוכן

עזרה בפריסת רשת אלחוטית במקום העבודה

Featured Replies

פורסם

במקום העבודה יש לי חיבור יעודי עבור גלישה אלחוטית במהירות 100 מגה. במבנה 4 קומות ואני יכול לפרוס AP או ראוטרים על נקודות הרשת.יתחברו לרשת כ40-60 התקנים.  אבקש לקבל הצעה לציוד הרצוי. 

פורסם

בעקרון אתה צריך לחבר ל-SWITCH (שאני מניח שקיים בכל קומה) נקודת גישה אלחוטית ( AP) או נתב שיוגדר כנקודת גישה.  מצד שני לחבר 40-60 התקנים לחיבור בודד של 100M - לא תענוג גדול למשתמשים.

פורסם
  • מחבר

ההיבט הטכני קיים ובוצע השאלה אלו התקני קצה מומלצים ראוטר חזק וAP חזקים מספיק. ייתכן שאבצע פיצול בעתיד ל2 קווי 100

פורסם

אם מדובר בעסק ואתה מחפש גם יכולת ניהול מרכזית לנתב ול-AP, ההייתי הולך על ציוד מקצועי ולא על מוצרים בייתיים.

פורסם
  • מחבר

מדובר ברשת משנית לגלישה בלבד ללא סננים . 

תוכל להמליץ לי על מספר דגמים בבקשה שהם בין הבייתי לעסקי . אני רוצה להרים את הרשת אבל במשאבים שפויים 

פורסם

אני קניתי לחברה נתב WRT1900ACS ואליו מחוברים 8 AP, ובכללי זה סוחב יפה מאוד לא נופל כמו הנתב שבזק הביאו לנו (שהיום הוא משמש רק כמודם) כמובן שהרשת היא רק WIFI לעובדים בשביל גלישה אז אין צורך הגנה כל שהיא זה קו נפרד שלא מחובר בשום דרך לשרתים או לFW, מחבינת SW הישתמשתי ב SW פשוט של HP שמחזיק יפה מאוד, שוב אין נפילות ואנחנו בבזק ובזק בנלאומי 100 מגה אין בעיות

יש חציין שצינו לעשות רשת WIFI דרך בזק עיסקי הם התחייבו עד ל 30 client שזה כלום כן (בביתי הם מתחייבים עד 10-15) וגם אז הם מביאים איזה cisco מעפן איזה 877 ניראה לי או משהו מעפן יותר

פורסם
  • מחבר

תודה על העצה. איזה AP רכשת?

פורסם

כאלה:

http://ksp.co.il/?uin=16637&select=.263..490..335.

למרות שאני רואה עכשיו שיש להם מוצרים AP של linksys שהם ממש טובים ועם בקרת שליטה אחת שניראה ממש טוב תשקול את זה גם ניראה לי עם PoE

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים