עבור לתוכן

החטא ועונשו: OnePlus ו-Meizu רימו במבחני ביצועים על מנת לבלוט בשוק

Featured Replies

פורסם

שתי היצרניות הסיניות העולות נתפסו מקצות משאבים מוגדלים כשזיהו הפעלה של מבחנים נפוצים, לקבלת תוצאה גבוהה שאינה מאפיינת את המציאות בצורה מהימנה

לכתבה

פורסם

למייזו בנוסף יש את התוכנה הכי גרועה מכל מכשירי האנדרויד הקיימים. כל כך הרבה התעסקויות מצד המשתמש שהופכות את השימוש במכשיר לעוול. לאחר שקניתי את הפרו 5 לעולם לא ארכוש מכשיר שלהם. החומרה טובה אבל התוכנה הורסת הכל.

פורסם

כמו מה למשל יש לך כמה דוגמאות ?

פורסם

לאשתי יש NOTE 2, לאמא שלי את הM2 הקטן יותר שתיהם מרוצות ועלו כלום כסף, לא הכי טובים שיש ברור, אבל במחירים שאם נופל נשבר קונים חדש ולא בוכים. שווים כל שקל.

פורסם

המכשיר שאני קניתי עלה 2500 ש"ח. לא זול בכלל (פרו 5).

פורסם

Michael Tsioni התראות לדוגמא, העדכונים האחרונים הרסו את כל ההתראות בוואצאפ באפליקציות כמו פייסבוק וכדומה, אתה צריך להכנס בכל פעם לאפליקציה כדי שתקבל את ההתראות, אפליקציות לא עובדות לאחר עדכוני תוכנה מה שמצריך אותה להתקין הכל מחדש, הורידו את גוגל פליי והתקינו משהו שלהם שנקרא hot apps, ועוד כמה דברים שכנראה שכחתי להוסיף. עשה לעצמך טובה ותרכוש מכשיר אחר יותר נורמלי. אני עברתי אליהם לאחר שהייתי שנים עם HTC אבל חוזר וקונה שוב מכשיר חדש שלהם.

פורסם

Ben Basha Raz Leshem ?

פורסם

Omer Haleva

פורסם

עידן שלום

פורסם

אין לי מושג על מה אתה מדבר. יש לי MX4 PRO שנקנה לפני שנתיים, מותקנת בו הגרסה הסינית (הכל רגיל באנגלית + כמה אפליקציות סיניות בילט-אין שאפשר להסיר (ברוב המקרים)) ואין שום בעיה. הטלפון עובד מעולה, ואפילו מפתיע מחדש מדי פעם. לפני 5-6 שנים אנדרויד באמת היה רצוף בבאגים וחווית משתמש לא טובה. זה כבר מזמן לא ככה. למעשה, כמעט ולא התעסקתי עם התוכנה של המכשיר מאז שקניתי אותו כי הכל עובד כמצופה.

פורסם

הבעיות קורות במיוחד במכשירים החדשים. כגון פרו 5 ו 6 וגם ב 4 יצא לי לראות. תגגל על זה או שתכנס לפורום מייזו ישראל ותראה בעצמך את כמויות התלונות.

פורסם

ויש בהם תוכנות ריגול זה לא מצחיקצריך לשרוף תמכשירים כולל לנובו מי יודע אולי בכול המורים מסין יש תוכנות ריגול

פורסם

לא יודע מבסוט מ one plus שלי

פורסם

או אה, בדיוק לפני שבאתי לקנות את ה3T

פורסם

גוגל פיקסל

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים