עבור לתוכן

בעיה ב-SOUND במשחק FAR CRY

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם! יש לי בעיה במשחק FAR CRY שאני מפעיל אותו אז בתפריט הראשי הקול עובד ושאני נכנס למשחק המשחק עובד בלי קול

בדקתי בהגדרות לא ראיתי שיש בעיה (יכול להיות שיש ואני לא יודע) אם מישהו חושב שהוא יודע   למה הקול לא עובד שאני  מתחיל לשחק

בבקשה בבקשה לעזור לי אני כל כך רוצה לשחק אבל אני לא יכול  כי זה משעמם בלי קול מצפה לתגובות

פורסם

שנה את כותרת או שהדיון יינעל, תן כותרת עניינית ואינפורמטיבית יותר (אין צורך לרשום "דחוף" בכותרת).

קרא את חוקי הפורום בראש הפורום.

פורסם

אני מניח שהסיבה היא בגלל שסומנו אצלך האפשרויות המתקדמות של עיבוד הסאונד אך הכרטיס שלך לא תומך בהגדרות אלו.

נסה לשנות את איכות הסאונד ל-LOW ולסמן רק את משבצת ה- ENABLE SOUND ותוריד סימון מהגדרות ה- DOPLER EFFECTS, EAX 2 וכו'

לחץ על APLLY תפעיל את המשחק מחדש ותבדוק האם הסאונד עובד.

** את כל האפשרויות האלו ניתן להפעיל לפני תחילת המשחק ע"י כניסה לתפריט "התחל" לחיצה על לשונית UBI SOFT ומשם לאפליקצייה

FAR CRY CONFIGURE שם תוכל להגדיר לפני הפעלת המשחק את רמת הגראפיקה והסאונד אז פשוט בחר באיכות נמוכה וסמן רק "אפשר סאונד"

מקווה שעזרתי ;).

פורסם
  • מחבר

אני מניח שהסיבה היא בגלל שסומנו אצלך האפשרויות המתקדמות של עיבוד הסאונד אך הכרטיס שלך לא תומך בהגדרות אלו.

נסה לשנות את איכות הסאונד ל-LOW ולסמן רק את משבצת ה- ENABLE SOUND ותוריד סימון מהגדרות ה- DOPLER EFFECTS, EAX 2 וכו'

לחץ על APLLY תפעיל את המשחק מחדש ותבדוק האם הסאונד עובד.

** את כל האפשרויות האלו ניתן להפעיל לפני תחילת המשחק ע"י כניסה לתפריט "התחל" לחיצה על לשונית UBI SOFT ומשם לאפליקצייה

FAR CRY CONFIGURE שם תוכל להגדיר לפני הפעלת המשחק את רמת הגראפיקה והסאונד אז פשוט בחר באיכות נמוכה וסמן רק "אפשר סאונד"

מקווה שעזרתי ;).

ניסיתי וזה לא עבד ואני שוב חוזר זה עובד לי הקול בתפריט הראשי של המשחק(מי שמכיר יודע שבמשחק הזה יש מוזיקה בתפריט הראשי)

אבל כשאני נכנס אין קול

פורסם

בוא נתחיל מההתחלה ;) איזה כ.קול יש לך ?

עדכנת דרייברים?

עדכנת גרסאת DIRECT X

עדכנת את המשחק לגרסא 1.1 ?

פורסם

THE-MASTER - גם אין צורך לצטט הודעה אחת מעליך.

פורסם
  • מחבר

בוא נתחיל מההתחלה ;) איזה כ.קול יש לך ?

עדכנת דרייברים?

עדכנת גרסאת DIRECT X

עדכנת את המשחק לגרסא 1.1 ?

עשיתי שיעורי בית לגבי המחשב שלי כרטיס קול אני לא יודע איזה יש לי(אבל יש למסמך שהוצאתי מהמחשב עם פרטים על המחשב של(התחל-->הפעלה>DXDIAG) אני לא כל כך מבין מה כתוב שמה אבל יש פה בפורום אנשים חכמים שאני יכול לשלוח למי שרוצה לעזור)

לא עכנתי דרייבר של כרטיס קול

?יש לי DIRECTX9 אני לא יודע אם אתה מתכוון לזה אבל אם יש DIRECT מיוחד של כרטיס קול אז לא עדכנתי

והמשחק אני חושב עד בטוח מעודכן

פורסם

THE-MASTER - אל תפרסם הודעה כפולה, תערוך את הקודמת.

פורסם

ניראה לי שאני יודע מהיא הבעיה שלך ...

צונזר :-X

sorry

פורסם

EvilSt!ng, הדיון על WAREZ אסור - תערוך את ההודעה.

ונדמה לי שזו לא פעם ראשונה שאתה עושה את זה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים