עבור לתוכן

ייעוץ לפני קניית אוזניות גיימינג

Featured Replies

פורסם

רציתי לקנות אוזניות חדשות למחשב אוזניות גיימינג ממה שהבנתי ה-logitech g533 צריכות להגיע לארץ בקרוב התלבטתי מה יותר כדאי לקנות את ה-g533 או את ה-g933 או אולי את ה-man o' war (אני רוצה אוזניות אלחוטיות) חברים המליצו לי בחום על ה-HyperX cloud II אבל פחות אהבתי אותן מה אתם חושבים שכדאי לי לקנות בהנחה שכסף לא חלק מההתלבטות כאן...

בנוסף אשמח לדעת אם אתם מצליחים לחשוב על בחירה טובה יותר לאוזניות גיימינג אלחוטיות

פורסם
ציטוט של אורי מדואל

רציתי לקנות אוזניות חדשות למחשב אוזניות גיימינג ממה שהבנתי ה-Logitech g533 צריכות להגיע לארץ בקרוב התלבטתי מה יותר כדאי לקנות את ה-g533 או את ה-g933 או אולי את ה-man o' war (אני רוצה אוזניות אלחוטיות) חברים המליצו לי בחום על ה-HyperX cloud II אבל פחות אהבתי אותן מה אתם חושבים שכדאי לי לקנות בהנחה שכסף לא חלק מההתלבטות כאן...

בנוסף אשמח לדעת אם אתם מצליחים לחשוב על בחירה טובה יותר לאוזניות גיימינג אלחוטיות

התנסיתי ב  g933  - אחלה אוזניות, צליל איכותי, נוחות מאוד - החיסרון שהם נורא יקרות - אבל אם אמרת שמחיר זה לא התלבטות אז למה לא.

על רייזר הייתי מדלג בנושא, אבל כן הייתי אולי מסתכל על ה Siberia 800 שהם טיפה יותר יקרות מהלוג'יטק

http://headphonesaddict.com/best-wireless-gaming-headset/ המומלצים ביותר והבחירה מספר 1 שם זה הסיבריה 800

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים