פורסם 2017 בינואר 248 שנים במחיר למשתכן אפשר להרשם להגרלה של דירות בקריית אליעזר בפחות ממליון שקל(אני חושב). נראה לי שרוב הנרשמים בסוף לא קונים את הדירה. למה אין ביקוש לדירות האלו? קריית אליעזר זה לא עזה. זה ממש צמוד לחיפה. יש שם מקומות בילוי, יש שם עבודה. אז למה לא נוהרים לדירות הזולות האלו?(גם במקומות אחרים בארץ). זה אפילו לא ממש נחשב פריפרייה או עיירת פיתוח... נראה לי שהמחיר למשתכן מוכיח שאנשים פשוט בכיינים ורוצים דירות במרכז במחירים זולים ושהפרייארים יגורו בחיפה ובאזורים פחות יוקרתיים.
פורסם 2017 בינואר 288 שנים מחבר פשוט היו אנשים שאמרו שהרבה החתרטו או ביטלו את הרכישה אחריי שזכו. אבל אני מניח שהבאים בתור זכו במקום עד שכל הדירות נוצלו.
פורסם 2017 בינואר 298 שנים יש הרבה סיבות שזה קורה, בדיוק לפני כמה ימים פורסמה בכלכליסט כתבה על מחיר למשתכן בקרית ביאליק: http://www.calcalist.co.il/real_estate/articles/0,7340,L-3706620,00.html בדרך כלל אנשים מבטלים כי מפרט/גודל/מחיר הדירות לא מתאים להם.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.