עבור לתוכן

המחשב לא נדלק אבל הספק תקין, מי הגורם?

Featured Replies

פורסם

לפי אבא שלי הכל התחיל כשהוא הפעיל את המחשב והאינטרנט לא עלה לו, הוא עשה ריסט למחשב, הוא פעל אבל המסך היה שחור. כשהוא ניסה לסגור את המחשב עם כפתור הPOWER הוא לא נכבה אז לבסוף הוא הוציא את החוט מן השקע.

כרגע המחשב לא פועל אבל בבדיקה שעשיתי לספק גיליתי שהוא כן פועל (קיצור החוט הירוק והשחור).

לפי ההגיון הלוח נראה לי הגורם בגלל שגם הנורה של הכרטיס רשת בו לו נדלקת אבל האם זה יכול להיות משהו אחר? הלוח אם נראה חיצונית בסדר גמור, הזכרונות וכל הכרטיסים תפוסים חזק והמעבד הוא northwood שהיה בעבר בOC אבל בפעולתו השותפת בחצי שנה האחרונה הוא עבד בברירת מחדל

תודה לעוזרים ;)

פורסם

אם הספק תקין במאה אחוז, אז זה הלוח...

פורסם

תנתק את חיבור הספר מהלוח לאיזה כמה שניות ותדאג שלא יהיה חיבור בינהם בכלל ואז תחבר בחזרה וזה אמור לעבוד .........אם לא אז הבעיה בלוח !

פורסם
  • מחבר

עשיתי את זה, הרי לא הייתי מקצר את הספק כשדברים מחוברים אליו, זה לא נשמע מצב נעים :-X

אז כנראה כמו שחשבתי הלוח הוא האשם, עכשיו אני צריך למצוא איך מסבירים את זה לחנות שכונתית

פורסם

תשחק אותה טמבל זה תמיד עובד עליהם

תגיד "הכרטיס הארוך הזה שכל הכרטיסים יושבים עליו" (:

פורסם

עשיתי את זה, הרי לא הייתי מקצר את הספק כשדברים מחוברים אליו, זה לא נשמע מצב נעים  :-X

אז כנראה כמו שחשבתי הלוח הוא האשם, עכשיו אני צריך למצוא איך מסבירים את זה לחנות שכונתית

אל תעשה דבר כזה אף פעם

אם הבנתי נכון, קיצרת בין השחור לירוק כאשר חיבור הATX עדיין היה מחובר ללוח, דבר כזה יכול לגרום לשריפת הלוח (זה קרה לי אישית..)

אם אתה רוצה לבדוק את הספק, תמיד תנתק את חיבור הATX מהלוח קודם!

פורסם

הוא ניתק את כל החיבורים מהספק לפני שקיצר את השחור והירוק...

וסתם שאלה..... למה אתה עשית דבר כזה?!

פורסם

זה שיש בו חשמל זה לא אומר כלום,הספק הקודם שלי נשרף אבל חשבתי בכלל שרכיב אחר נשרף בגלל שהוא סיפק חשמל ללוח (יש נורית) והכל נראה קשורה עד שמדליקים

אך טכנאי שהבאתי לו את המחשב החליף את הספק והבעיה נפתרה.

אז אל תהיה כל כך בטוח שהספק עובד (ואחרי שקיצרת את הספק ככה איך הוא אמור לעבוד?...אין לי מושג כי זה ממש מסוכן לסלילים)

פורסם

קודם כל תנתק את כל הכרטיסים מחיבורי הPCI ואת כל ההתקנים שמתחברים ללוח אם מבחוץ (USB, PS2 וכו')

אם זה עדיין לא עובד אז תנסה למצוא כ. מסך אחר לבדוק איתו את הלוח (קשה לי להאמין שהבעיה היא הזכרון או המעבד). אם זה עדיין לא עוזר אז סביר יותר להניח שזה הלוח מאשר המעבד או הזכרונות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים