עבור לתוכן

זוכרים את המאמר ב emulators שהיה נגד הפנטיום 4? אז תראו מה הוא כותב עכשיו!

Featured Replies

פורסם

למי ששאל למה הנורטווד הוא אוברקלוקר חייתי...כנראה בגלל שהליבה החדשה בנויה לזה...

פורסם

למי ששאל למה הנורטווד הוא אוברקלוקר חייתי...כנראה בגלל שהליבה החדשה בנויה לזה...

לא סביר. הפנטיום 4 בנוי כדי להגיע למהירויות שעון גבוהות. ב-0.18 מיקרון הוא מגיע לשני גה"צ, ואחרי שהקטינו אותו ל-0.13 מיקרון - הוא מגיע ל4 גה"צ (בקירור לא קונבינציונאלי ובלי כרטיסי PCI, אולי, אבל הוא מגיע). הליבה הזאת היא אוברקלוקרית מעולה פשוט מפני שהיא מסוגלת להרבה, הרבה יותר.

פורסם

תשמע אתה ממש בעסת אותי עם התשובה שלך. בכלל לא בטוח שאני מתכוון להמהיר את המחשב החדש (כשיהיה) אבל זה עדיין מבאס אותי. נגיד יש לי אתלון 1600+, 1400MHz עם קירור מעולה, לכמה אני אוכל להגיע בערך?

לא יותר מ-1800 מגה-הרץ אני מעריך.. וזה גם עם קירור peltier+wc... אולי יש מצב ל-2000 אם יש לך צ'יפ עם הרבה מזל וקירור ממש חזק..

פורסם

תשמע אתה ממש בעסת אותי עם התשובה שלך. בכלל לא בטוח שאני מתכוון להמהיר את המחשב החדש (כשיהיה) אבל זה עדיין מבאס אותי. נגיד יש לי אתלון 1600+, 1400MHz עם קירור מעולה, לכמה אני אוכל להגיע בערך?

לא יותר מ-1800 מגה-הרץ אני מעריך.. וזה גם עם קירור peltier+wc... אולי יש מצב ל-2000 אם יש לך צ'יפ עם הרבה מזל וקירור ממש חזק..

2000MHZ?? תעשה לי טובה... AMD לא מצליחים לעבור את ה-1800, והת'ורוברד שהוצג בתערוכה היה 2200MHZ, אז איך מגיעים עם פאלומינו 1400 ל-2000 אני ממש לא רואה...

פורסם

הVaule של AMD עדיין נשאר בעינו. בינתיים...

ואם הייתה לי בחירה היום הייתי הולך עליהם שוב!

רק צריך שהם יתעוררו כי מצב לא ישאר ככה סתם

פורסם

אל מי דיברת ? ולא, לא קניתי פנטיום, יש לי דווקא סלרון... אחד המעבדים הטובים כיום ביחס לכסף...

:nono: :nono: :nono:

אתה צריך להגיד אחד המעבדים הטובים כיום והוא ממש זול. ;)

לא.... הוא בהחלט כדאי ומשתלם, אך אם נשווה אותו למעבד הפרופורמנס של החברה (במקרה של אינטל הרשו לי להשוות לP3 טואלטין) הוא יותר חלש, כמו שאט'לון גובר על דיורון, הטואלטין P3 גובר על הסלרון, ועולה כפול, כדאי? תחליטו לבד...

פורסם

אנשים אתם שוכחים דבר קטן אחד

אם מדובר בגיימרים כח העיבוד של המעבד הכי זול היום (לא משנה איזה חברה) הוא מספיק בהחלט הכרטיס הגרפי הוא זה שעושה את רוב ההבדל

ככה שלאוברקלוקרים משוגעים שרוצים כל מגה הרץ שהם יכולים לסחוט מהמעבד מומלץ פנטיום 4 מהסיבות שכבר העלו פה

אם מדובר בגיימר שאצלו המחשב זה משחקים בעיקר אז כדאי לחסוך את הכסף של המעבד ולהשקיע בכרטיס מסך חייתי :)

פורסם
אבל אינטל לאט לאט מגדילה את הפער וזה לא טוב!!

זה בדיוק מה שאמרתי כבר לפני חודשיים....... לAMD יש מפת דרכים מתוכננת משהו, עומדים להוציא את ATHLON XP 2500 (או שזה 2600, בגרף היה מאוד קטן אז לא הייתי בטוח. זה קרוב לוודאי 2600) ברבע הרביעי של 2002! מה זאת החשיבה הזאת?! מי יודע אם אינטל כבר לא תיהיה ב3GHz.....

נכון שAMD תיהיה עם ליבת HAMMER כבר באותה תקופה אבל מה זה משנה איזה ליבה זה, כשהביצועים של המעבד (לא משנה מה המהירות שעון) יהיה כמו של פנטיום 4 2600MHz? מה זה משנה שHAMMER יותר טוב, הם עדיין ישימו אותו במהירות שעון נמוכה יחסית כדי שהוא יישתווה לפנטיום 4 2600MHz, הביצועים יהיה מאוד נמוכים לעומת מה שאינטל תציע. אינטל כבר עכשיו עוד שבוע כבר תשווק את פנטיום 4 2.4GHz (ומקסימום עוד 3-4 חודשים עד שהיא תוציא את 2.6GHz) וחברת AMD תתן לזה תשובה רק בסוף השנה??? תמיד אמרתי שהם מוציאים מעבדים באיחור.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים