עבור לתוכן

Pandora Tomorrow - מה, אני היחיד בארץ שקניתי/משחק בשרתים?! =/

Featured Replies

פורסם

אני די הרבה בשרתים, אני היחיד מישראל.

מעולם לא פגשתי מישהו שגם מישראל שם.

המשחק לחו"ל עובד לרוב סביר מינוס, לפעמים לא משהו בגלל שפינגים צומחים.

אין עוד חבר'ה כאן שקנו את המשחק ורוצים אולי לארגן "משחק ישראלי" של 4 שחקנים? D=

פורסם

באמת ציפית שישראלים יהיו שם...

הם כולם משחקים ב cs בטח כי פעם באמת היו כאלה שקנו משחקים היום זה דבר נדיר אני מכיר רק כמה שעדין עושים את זה.

פורסם

באמת ציפית שישראלים יהיו שם...

הם כולם משחקים ב cs בטח כי פעם באמת היו כאלה שקנו משחקים היום זה דבר נדיר אני מכיר רק כמה שעדין עושים את זה.

:o אתה מכיר אנשים שקונים משחקים ? ישראלים ? ? ? חשבתי שכולם נכחדו כבר כמו הדינוזאורים ::)

פורסם

אכן המצב בארץ קשה.

EvilSt!ng אין צורך לצוטט הודעה מעליך.

פורסם
  • מחבר

אני קניתי PT =/

חוץ מזה פה ושם אנשים קונים משחקי מחשב, אי אפשר לומר שלגמרי לא או שכמעט ולא...

=/

זה ממש כיף PT במולטיפלייר, כדאי לקנות רק בשביל זה !!! (והסינגל ממש מוצלח גם כן)

מאכזב אותי, ציפיתי שרוב הקלאן שלי יהיה מישראל במשחק הזה, אבל אני רואה שהוא הולך ומתאכלס על ידי אנשים מחו"ל בלבד =/

פורסם

אני מבקש לא לומר שהמצב קשה בארץ כי אנשים לא קונים משחקים....

יש דברים אחרים שמשנים כמו מצב ביטחוני וכו'!

פורסם

חחח נו למה אתה מצפה

זה יקר מוות למה שמישהו יקנה?

פורסם

לא צריך להגזים זה לא כזה יקר,תעשה חישוב על מה אתה משלם שמסביבך ותשווה למשחק ותבין שהמחיר יכול להיות הגיוני

זה מאד תלוי בכמה אתה הולך להשקיע במשחק,יש משחקים שהשתמשתי בהם שעות על גבי שעות כמו

רולר קוסטר וגם sof2 שאני חושב שהם באמת משחקים ששווים את זה (למרות שרק את רולר קוסטר קניתי... :P)

פורסם

עם כל הכבוד

כל משחקי הרשת, וכל המשחקים בכלל

נמאסים אחרי זמן מה

אני מכיר רק משחק אחד שלא נמאס עלי

המשחק

TFC האגדי

פורסם

אז אולי ננצל את הרגע ונרשה WAREZ בפורמים ;D. כולם כולל המנהלים אומרים שאף אחד לא קונה אז אל מי אתם עובדים ? ::)

פורסם

אז אולי ננצל את הרגע ונרשה WAREZ בפורמים ;D. כולם כולל המנהלים אומרים שאף אחד לא קונה אז אל מי אתם עובדים ?  ::)

In HWzone ? lol not in this lifetime dude ;D

פורסם

כן אבל הסיפור הוא שזה אתר ציבורי בעל פירסומות של חברות

אי אפשר לעשות כזה דבר .... למרות שלא היה מפריע לי

פורסם
  • מחבר

יקר? כמו כל משחק אחר, 200-250 שח. במקרה הזה 230.

וצריך לדעת איך ומתי לעשות בחירה נכונה. לדוגמא אני קניתי אנריל99 לפני המון זמן בכמה עשרות שקלים (אפילו מאות אם זכור לי נכון), ורק לא מזמן פרשתי מקהילת הרשת שלו, אחרי ששיחקתי בה שנתיים על בסיס יומי. הייתי אומר שזה מכסה תמורה הגונה למחיר ששילמתי.

גם כשקניתי את פנדורה טומורו עשיתי שיקולים כאלו ואחרים והגעתי למסקנה שהתמורה תכסה את ההשקעה הכספית.

אגב - אם לא יהיה יותר ווארז בכלל בעולם משחק יעלה 30-40 שקלים ואפילו פחות... מה אתה אומר על זה? עדיין יקר? אנחנו אשמים במחיר היקר =/

פורסם

תראה אני מסכים איתך שיש משחקים שמצדיקים את המחיר שלהם במיוחד אלה עם MP אבל הרוב ממש לא מצדיקים את המחירים מה גם שהעלות של מחשב "up2date" שיריץ משחקים

כמו FarCry בצורה שחיקה מספיק יקר וגומר לי את התקציב

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים